Секси хороскоп: Ко упознаје занимљивог странца, а коме се у живот враћа бивши љубавник?

Срна
Секси хороскоп: Ко упознаје занимљивог странца, а коме се у живот враћа бивши љубавник?

Како ћете се провести овог викенда много зависи од тога како су вам звијезде и планете наклоњене.

Погледајте шта сваки знак понаособ очекује овог викенда када су секси авантуре у питању.

Ован

Уколико сте сингл немојте дозволити да вас посао спријечава да изађете и забавите се. Планете вам спремају неки занимљив сусрет који никако не смијете да пропустите. За оне који су у вези, ово је супер викенд јер ћете бити пуни енергије, а са Сунцем и Венером на вашој страни невјероватан секс је загарантован.

Бик

Дефинитивно желите да изађете вечерас и добро се проведете. Уколико изађете у локални бар, имате шансе да упознате неког занимљивог и секси. Заузети, испланирајте неки лијепи дејт. Имате потребу и жељу да се удварате партнеру, а он ће вам се и те како послије одужити код куће.

Близанци

Осјећате да би требало да останете код куће. Али, немојте да се изненадите ако вам телефон изненада зазвони и видите на екрану име бившег који се “повампирио”. Можда Меркур није више ретроградан, али они који су у вези имаће сусрет са прошлошћу у виду неког бившег партнера или старе свађе која се није завршила. Покушајте да избјегнете сваку могућу драму.

Рак

Вечерас вам прети опасност да завршите у кревету са неким пријатељем. Будите пажљиви да у случају да не нађете неког непознатог партнера не упропастите пријатељство. Ваше потребе и потребе партнера се мимоилазе. Прошли мјесец је био испуњен свађама, али сада је време да урадите нешто поводом тога. Будите искрени са вашим емоцијама и разговарајте са партнером.

Лав

Па вама је ово мјесец када славите рођендан, тако да вам све иде. Изгледате добро, фантастично се осјећате и сви се окрећу за вама гдје год да се појавите. Има ли те особе која не би са вама пошла кући вечерас? Нема! Ако сте у вези, право је вријеме да покренете разговор о браку, заједничком животу или куповини стана. Август је најромантичнији мјесец у години, па искористите га.

Дјевица

Код вас је наступила нека суша у посљедње вријеме. Можда ће вам се неко нови удварати, али само ако изађете из куће и ваше шкољке у коју сте се затворили. Они у вези сада треба да рашчисте са партнером зашто имају тако мало секса у посљедње вријеме и како да то ријеше. Само полако, мирно и без свађе.

Вага

Ваш знак прати репутација да ви увијек имате три или четири слатка удварача који су ту увијек око вас. Овог викенда дефинитивно ћете живјети у таквој репутацији. Секс вам је овог викенда записан у звијездама. Ваге које су заузете можда овог викенда добију судбоносно питање од партнера. Требаће вам као и обично 100 година да размислите и дате одговор, јер чему журба.

Шкорпија

Неко ко никако није ваш тип одмах ће вам запасти за око. Ко год да је у питању у потпуности ће промјенити ваш поглед на везе и забављање. Они који су у вези имаће мало смјелије предлоге за партнера овог викенда. Предложите слободно тројку, ако мислите да је ваш партнер у том фазону. Ко не рескира, не профитира.

Стрелац

Колега или неко из пословног окружења показаће интересовање за вас, а вама то неће тако тешко пасти. Заузети Стрелчеви су спремни за авантуру са партнером ове недјеље. Испланирајте мали бег из града и уживајте.

Јарац

Осјетићете инстант конекцију са неким потпуним странцем, пише Космополитан. Нека вас то не чуди, сјајно изгледате и осјећате се као милион долара. Они који су у вези нека се спреме да је подигну на виши ниво.

Водолија

Комшије ће овог викенда да вам лупају на врата и зид како бисте били тиши. Добар секс вам је загарантован! Заузети ће провести вријеме са партнером у планирању будућности и важним разговорима везаним за то.

Рибе

Нешто сте стално заузети и имате много посла. Ваш знак је по стереотипима веома стидљив, али ако започнете разговор са неким будите сигурни да ће то бити пун погодак. Заузети се спремају за диван дејт са партнером, а након тога зна се. Акција код куће.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана