Седмични хороскоп: Раковима је нестабилно здравље, Шкорпије на паузи са љубавним животом

Г.С.
Седмични хороскоп: Раковима је нестабилно здравље, Шкорпије на паузи са љубавним животом

Којим знацима Зодијака за период од 20. до 26. новембра стиже подршка планета да остваре све што желе? Чега би требало да се чувате, а шта ће вас пријатно изненадити?

Астролог Олга Савић тумачи за вас положаје планета и сугерише на шта би требало да обратите пажњу.

Ован

Храна

Смањите унос јако калоричних намирница, масти и покушајте да будете умјеренији са зачинима. За млађе и оне који се тако осјећају – не претерујте са слаткишима или љутом храном.

Љубав

Нема великих промјена у односу на претходни период у односу са вољеном особом. Емотивне релације у којима је већ постојало разумијевање, солидна комуникација и потреба да се што чешће као пар “ресетујете” кроз изласке или дружења – наставиће да функционишу на сличан начин. Оне релације у којима је нешто “кочило” – и даље ће бити под истом енергијом. Једина је разлика у томе што ћете ви бити више оптерећени обавезама – па ће бити теже пронаћи довољно времена за партнера и себе. Слободни Овнови – биће ту интересантне и интензивне комуникације са особом која вас привлачи. Мада, ту би сада и више њих могло да буде актуелно

Посао

Недјеља са интензивнијим и захтијевнијим обавезама за вас. Можете имати осјећај да тренутне околности нису на вашој страни и да вам отежавају планирано, а и однос са надређенима би опет могао ући у нешто затегнутију фазу. Код неких од вас – можете имати осјећај да шефови константно надгледају сваки ваш корак и да вам “дишу за вратом”, што ће вас деконцентрисати и нервирати. И даље сте у периоду добре комуникације са сарадницима и лијепим могућностима за договор. Финансијски стабилнији период.

Здравље

Кичма, зглобови, реуматски болови код старијих Овнова. Млађи – главобоље, умор.

Бик

Храна

Доста јак апетит у овим данима, нарочито вас привлачи месо и месне прерађевине. Могуће су стомачне тегобе или мањи проблеми са варењем пред крај седмице.

Љубав

Ова недјеља неће погодовати само оним паровима код којих је већ одавно дошло до неке форме дистанцирања, одвајања, захлађења. Вама је целокупан период обојен тешком енергијом и нервозом. Код свих осталих – одличан тренутак да се као пар покренете – да отпутујете, више излазите, дружите се – свака промјена ће вам пријати и чинити добро вашем односу. Добар је моменат и за договоре и заједничке планове. Слободни Бикови – отворени сте и расположени за дружење, изласке, лудовање, за позитивну инспирацију коју добијате кроз контакте, разговоре и сусрете са особама које вам пријају.

Посао

Прилично се добро сналазите у околностима које су помало оптерећујуће и ограничавајуће и са сарадницима који повремено показују тенденцију да буду превише захтјевни и изричити. Све те ситуације некако у ходу “пеглате”, не губећи од своје енергије и позитивности. У доста сте коректном пословном периоду који може побољшати стање ваших финансија или вам донијети договоре који би по вас били исплативи. Информације или документација коју сте чекали стиже током ове седмице, највјероватније у њеном другом дијелу.

Здравље

Добро сте.

Близанци

Храна

Код неких од вас проблеми са варењем су присутни, а други би могли да се окрену поврћу, па вам се препоручује купус, спанаћ, парадајз, цвекла и шаргарепа као неопходне намирнице у вашој исхрани.

Љубав

Партнер је у захтјевнијем периоду – обавезе и морања кроз посао и породицу ће му одузимати доста времена – па је на вама да се током ове недјеље прилагодите и потрудите се да заједнички тренуци (иако их неће бити много) протекну у доброј енергији и расположењу. Постоји обострана коректност, повезаност, разумијевање и склад. Сваки тренутак користите за вас двоје, за страст и опуштања, уживања. Слободни Близанци – могуће је познанство са новом, врло узбудљивом и интересантном особом коју не можете да „провалите” и нисте сигурни да ли је и она заинтересована за вас. Уживајте у комуникацији, не журите нигдје.

Посао

Ви лично сте солидно организовани у овој седмици и трудићете се да комуникација са сарадницима (бар са ваше стране) буде фер, коректна и у тимском духу. И поред овога – у другом дијелу недјеље може бити несугласица са онима са којима сарађујете, што се може одразити на атмосферу на послу. Неке договоре ће можда бити теже испоштовати или ће се јавити проблеми у важнијим пројектима – иако ће се ово ријешити до краја седмице (евентуално почетком слиједеће) може вас на кратко онеспокојити.

Здравље

Мало проблема са стомаком, а можете бити склони и прехладама.

Рак

Храна

Лако можете покварити стомак, па обратите више пажње на квалитет и исправност намирница које користите. Такође, пријаће вам интегрални хљеб, овсене пахуљице и пиринач. Препоручују вам се и цитруси.

Љубав

Иако ово није лоша седмица за партнерске односе – у неким моментима ће бити тешко усагласити обостране и обавезе али и расположења – Једноставно, повремено вам се енергије неће поклапати. Уколико дође до неке затегнуте атмосфере – дани викенда ће ово “испеглати”. Слободни Ракови – добар је тренутак да више уживате у друштву пријатеља – било кроз изласке и заједнички провод, било кроз организацију неких интересантних дешавања код вас. Бићете опуштени и добро расположени. Тренутно нема неког великог простора за љубавна дешавања, осим на самом почетку недјеље и у данима викенда.

Посао

У ваше поље пословних активности и свакодневице, као и обавеза и односа са колегама – улазе и Сунце и Марс током ове седмице (ту се већ налази Меркур) што ће указати на доста активнији наредни пословни период који ће макар у почетној фази бити обојен захтијевнијим обавезама и потребом да преузмете више одговорности на себе. Уколико сарађујете са иностранством или страним фирмама – могућа су отежања, кашњења и пролонгирања послова. Будите хладне главе и фокусирани на оно што радите.

Здравље

Могуће су прехладе и повреде. Старији – активирање хроничних тегоба.

Храна

Расположени сте за добар залогај. Но, савјетује вам се да више водите рачуна о томе што једете, јер можете имати проблема са притиском ако сте старији, или варењем уколико сте млађи.

Љубав

Позиције Сунца и Марса у знаку Шкорпије су вам донијеле један комплексан и захтијеван период – били сте битке и са собом и са особом коју волите и повремено се осјећали заблокирано и емотивно „затрпано”. Ова два небеска тијела прелазе током седмице у ватрени знак Стријелца, доносећи вам енергију која вам прија и која вас покреће. Ово не значи да ће се аутоматски све у вашим емотивним релацијама средити по вашим жељама – али указује да постоји простор за боља дешавања. Слободни Лавови – сада већ постоји знатно већи простор за практиковање ваших заводничких и љубавних способности. Улазите у врло интересантан период.

Посао

Вјероватно се ништа неће промјенити на боље преко ноћи, али ћете у сваком случају видјети помаке. Да не причам о томе да ћете и ви лично добити нови подстицај, снагу, енергију – али и довољно могућности да остварите оно што желите. Може у другом делу седмице бити неких отежавајућих ситуација са сарадницима, беспотребног компликовања или ћете морати „јуначки” да се изборите са неким ситуацијама – али генерално гледано, ушли сте у фазу када ћете брже и успешније решавати све. Добра комуникација, добри договори.

Здравље

Хронични болесници и старији припадници знака су у нешто неповољнијој здравственој фази.

Дjевица

Храна

Имате осjећај тежине, шта год да поједете и постоји проблем са варењем. Пробајте са мањим, а чешћим оброцима, као и повећањем кретања и рекреације да “пробудите” и активирате желудац.

Љубав

Они који су у браку или живе заједно имаће још једну напорну седмицу пред собом. Као да се у неким ситуацијама или по неким питањима не разумијете (или не желите да се разумете), па ћете у почетној фази покушавати обоје да истерате своју вољу. Овде ријешење постоји, а оно је обострани интерес да се однос одржи и ситуације ријеше. Остали – постоје могућности за једну или двије „чаркице”, али се то и партнеровом и вашом мудрошћу и тактом може избећи. Слободне Девице – вама хоће бити интересантно. Комуникација са супротним полом је сада одлична и врло инспиративна по вас. Уживате и забављате се.

Посао

Не трошите енергију да се убијеђујете са онима који не желе заиста да чују оно што имате да кажете. Не губите живце. Умјесто тога – искористите своје природне способности – будите проницљиви и откријте прави начин комуникације са неким, да бисте добили најбољи резултат. А то сада можете. Ем можете отворити нове договоре, сарадње, пројекте – ем можете учврстити или стабилизовати оне пословне релације које већ постоје. Ово је период када можете остварити значајније финансијске резултате.

Здравље

Повремени проблеми са варењем. Могуће су и прехладе.

 

Вага

Храна

Апетит вам је у овом периоду промијенљив и доста ће зависити од вашег расположења. Покушајте да не конзумирате већу количину хране у вечерњим сатима, а имаћете потребу за тим.

Љубав

Добра енергија, добра комуникација – “вози” вас ових дана један фин талас јер се осјећате добро у сопственој кожи – а то умијете да пренесете и у своје емотивне релације и на вољену особу. Ово су дани када са драгим вам бићем треба разговарати о свакој могућој теми или питању које желите – јер ће се ствари ријешити на најбољи начин. Добар је моменат и за реализацију заједничких планова – било да су они у смјеру неког путовања, изласка, дружења или у смјеру озбиљнијих корака у вашој вези. Слободне Ваге – добар провод и енергија су загарантовани – а простора за нове и интересантне особе има итекако.

Посао

Иако суштински добра и успешна, ова седмица може донијети отежања. Неке обавезе ће вам бити напорне за завршити – мало због нешто лошије организације, а мало због тога што покушавате да функционишете на више страна одједном. Застоји вам могу донијети нервозу, па обратите пажњу у комуникацији са сарадницима и колегама – јер може бити непотребних варница. Обавезе које имате тренутно су доста захтијевне и одговорне и посветите им своју пуну пажњу и вријеме. Финансијски врло солидан период по вас.

Здравље

Осјетљивост респираторног система, а могуће су и повреде. Старији – активација хроничних бољки.

Шкорпија

Храна

Потреба за слаткишима и већим количинама хране, нарочито у другом дијелу седмице када можете таманити све што вам дође под руку. Имунитет је бољи, али још увијек једите што разноврснију храну.

Љубав

За оне емотивне релације у којима је у протеклом периоду било више проблема и тензије – ово је седмица у којој треба избјегавати оне проблеме, теме и питања за која знате да око њих не можете да се договорите и које вас обоје негативно активирају. Јер, односи који буду прекинути у наредних десетак дана – тешко да ће бити обновљени. Ставља се тачка послије које нема више наставака. Све друге емотивне релације – ово је период када ћете партнер и ви имати пар захтјевнијих ситуација које захтијевају обострано ангажовање, договор и међусобну подршку. Слободне Шкорпије – није савршен период за улазак у неки љубавни однос јер би вам исти максимално закомпликовао живот, и поред тога што почетак може дјеловати као добар.

Посао

Финансијски ћете се доста истрошити у овој недјељи, јер постоје неки трошкови које једноставно не можете да избјегнете. Ако је за утјеху – паралелно са повећањем трошкова, отвара се простор и за бољу зараду. Генерално гледано – покушајте да дате себи више простора за одмор у овој недјељи и не прихватајте оне обавезе за које знате да ће вас максимално исцрпети. Период по вас може бити напоран, па се бавите редовним ставкама и завршавајте оно што сте започели. Неће свијет пропасти уколико сада мало искулирате.

Здравље

Проблеми са стомаком, активирање хроничних тегоба.

Стријелац

Храна

Покушајте да у своју исхрану уврстите намирнице које се лако варе и које вам неће оптеретити желудац. Избјегавајте тешку, превише калоричну, масну храну, грицкалице.

Љубав

Уколико живите са партнером или сте у браку – ова недјеља може донијети тешкоће и захтјевније ситуације. Породични сектор доноси оптерећење. Покушајте да не реагујете на прву лопту – усмјерите своју енергију на решење и комуникацију, а не на истеривање сопствене воље. Генерално гледано – у партнерствима сада треба ставити фокус на оно што вас спаја и што вам обома прија. Не враћајте се на старе теме (поготово на оне које су доносиле проблем и раније), идите напред. Слободни – уласком Сунца и Марса у ваш знак током ове седмице – код вас ће се додатно пробудити „освајачки” темперамент. Јаке страсти, иницијатива.

Посао

Ситуације које су вам од важности су се покренуле – и ово јесте добар период за договоре, за активности, за нове пројекте, замисли, идеје. Добар је моменат да нешто што дуго желите коначно и активирате или макар започнете са реализацијом. С друге стране гледано – ви ћете повремено упадати у неке чудне фазе у којима час јурцате, а час се заблокирате и станете. Можете имати дане у којима уопште нисте организовани и у којима се нервирате за сваку ситницу. Покушајте да будете максимално фокусирани.

Здравље

Могуће су повреде, вирозе, инфекције, отежано варење. Старији – активирање хроничних тегоба.

Јарац

Храна

Уколико до сада нисте размишљали о промјени у начину исхране, било би добро да и то дође на дневни ред. Тренутно би вам највише одговарала исхрана са више поврћа, салата и са више рибе, по могућству речне.

Љубав

Можете у овој седмици имати осјећај да се однос са партнером претворио у то да само ви балансирате, дајете подршку, разумијете, подржавате, схватате – а да разумијевање и подршку друге стране немате. Преиспитивања и својих понашања и поступака, као и самог односа – итекако су могућа у овој седмици. Јер, нечим евидентно нисте задовољни. Може да се догоди да се мало повучете, постанете затворенији или се дистанцирате од партнера. Слободни Јарчеви – нисте без љубавних шанси. Почетак недјеље или дани викенда могу покренути дешавања која ће вам пријати и инспирисати вас. Комуникација са неким се развија.

Посао

Осјећај успорености или тога да вам околности не иду на руку може постојати током ове седмице. Ваше идеје и потези које вучете нису ни мало лоши, али ће реализација бити успоренија, уз пуно труда, стрпљења и упорности. Могуће је да нећете успијети да остварите задовољавајуће договоре или да ће они бити одложени – уколико видите да нешто не иде – мало сачекајте, али немојте одустајати. Финансијски ово није једноставан период – зараде долазе тешко, али их трошкови брзо поједу. Могуће је да изађе на дневни ред и нека обавеза коју сте заборавили да платите.

Здравље

Старији – тегобе са реумом, кичмом, зглобовима. Млађи – прехладе, вирозе.

Водолија

Храна

Пријаће вам лагана храна и уравнотежени оброци. Од сваке групе намирница по мало и бићете више него задовољни тиме како се осјећате. Оно што је потребно да избјегавате јесте презачињена и премасна храна.

Љубав

Прелазак Сунца и Марса у знак Стријелца током ове недеље вам одговара. Комуникација са партнером је већ боља, има више лијепих дешавања и емоција, а сада вас очекује и више заједничких активности, дружења, излазака и страсти. Наравно да је могуће да повремено дође до варница или до неких ситуација које вам баш и нису по вољи – али ово су краткотрајни моменти који не могу да угрозе лијепу енергију која је тренутно наглашена у вашим емотивним партнерствима. Слободне Водолије – не само да сте активнији и друштвенији него иначе што вам изузетно прија – већ се отварају и одличне шансе за сусрете, познанства, комуникацију, флерт, авантуру – па и нешто више од тога.

Посао

Мало је вјероватно да ће све бити савршено у послу – али ћете сигурно бити у приличној мјери задовољни. Бићете јако ангажовани – и по питању текућих обавеза и сарадњи, пројеката – али и по питању нових обавеза, клијената, пословних договора. Преговори ће вам ићи од руке, а однос са сарадницима и ауторитетима ће бити бољи него иначе. Генерално гледано – ово је период који вас “гура” напред и у којем ће ваши резултати – и пословни али и финансијски – бити доста солидни. Додуше, већи трошак у другом дијелу недјеље је неминован.

Здравље

Осетљив стомачни дио, а могуће су и повреде. Старије Водолије – хронична проблематика.

Рибе

Храна

Избјегавајте у овим данима тешку и премасну храну, јер вам никако неће пријати. Такође – водите рачуна о квалитету, исправности и року трајања намирница које користите.

Љубав

Пословни сегмент ће вам бити од највећег приоритета и ту ћете трошити највише енергије и времена – па није ни чудно што ћете имати мање простора за вољену особу. Но, ово не би требало да утиче у великој мјери на ваш однос јер ће заједнички тренуци ипак бити испуњени доста лијепом енергијом. Такође – партнер може очекивати да се посветите нечему што је њему од важности – можда везано за његов породични сегмент или за обавезе које треба да обави – па гледајте да му будете при руци. Слободне Рибе – неко из вашег непосредног окружења, можда чак кроз пословни сегмент – покушава да вам се приближи.

Посао

Доста комплексне и захтијевне обавезе током овог периода - могуће је да ће захтјевати од вас више времена, фокусираности и одговорности. Некима од вас биће понуђена промјена радног места или напредовање - што је свакако повољно - али сте свијесни да је то истовремено и терет за вас. Односи са сарадницима ће бити добри, али је могућа повремено затегнута атмосфера са шефовима. Иако сте приливима сада задовољни - могуће је да ћете потрошити више од оног што сте планирали.

Здравље

Умор, болови у зглобовима, кичма.

https://venerasapapilotnom.com/

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана