Седмични хороскоп (од 24. до 30. јануара 2015.)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 24. до 30. јануара 2015.)

.

Ован, 21.03 - 20.04

Наредне седмице функционишете у стилу "преко трња до звијезда". Да бисте остварили жељени циљ, морате, наиме, својски да се потрудите, тј. да марљиво радите, али ће зато и успјех бити слађи. На послу је евидентан успјех, с тим што константно морате да се борите против особа које не дозвољавају да ваша креативност дође до изражаја.

Бик, 21.04 - 20.05

У фази сте завршавања неких битних пројеката. Било је застоја на све стране, али сте их ви успјешно пребродили, па сад спремно очекујете пријатније догађаје. И здравствена ситуација се поправља. Добијате на снази, боље се осјећате. Још кад бисте се више кретали, а мање нервирали? Савјет: Опустите се и уживајте!

Близанци, 21.05 - 20.06

Ових дана ћете показати своје филантропске особине и чинити све сама добра дјела. Схватате колико сте били саможиви. Рјешавате да се промијените. Са партнером склапате примирје. Још уколико је Вага - све шансе да веза опстане постоје. Доносите одлуку да прихватите неки партнеров савјет. Савјет: Боравак у природи и бављење спортом помоћи ће вам да ублажите тензију.

Рак, 21.06 - 20.07

Кључна ријеч наредне седмице је "благостање". Чувајте се досаде, јер сте остварили своје идеје, па вас може убити монотонија. Пословни успјех праћен је значајном финансијском зарадом. Ради се о нечему за шта сте предодређени. Уколико није тако, значи да негдје гријешите. Посветите више пажње родбини.

Лав, 21.07 - 21.08

Захваљујући личној снази и мудрости, владате ситуацијом. Пошто сте се са патњом саживјели, правите планове за будуће активности. Многи припадници знака су лакше болесни. Један од разлога је ситуација у којој су њихови животни принципи угрожени. Можда их треба мијењати? У сваком случају треба да чувате себе у свему и у сваком изазову.

Дјевица, 22.08 - 22.09

Одлучни сте у настојањима да превазиђете проблеме који вам стоје на путу. Има их више, али то једној Дјевици ни најмање не смета. Са ватреним знацима попут Овна, Лава и Стријелца постајете комплетни. Иако, астролошки гледано, нисте идеална комбинација, у пракси је другачије. Питање је само докле ће то да траје?

Вага, 23.09 - 22.10

Ситуација се из коријена мијења. Доскора сте били прилично потиштени, али сада не можете да препознате сами себе. Сјајно сте расположени и пуни оптимизма. Иако сте прилично задовољни тренутним послом, размишљате и о новом извору прихода. Новца никад довољно. Одговара вам све што је везано за умјетност и комуникацију.

Шкорпија, 23.10 - 22.11

Промјена која се дешава само је природни слијед околности. Имаћете среће у несрећи, а да тога не будете ни свјесни. Све указује на отварање перспективе за бољу будућност. Психички проблеми су резултат изневјерених надања. Водите рачуна о томе да не направите неку глупост у провокативним ситуацијама. Смањите цигарете.

Стријелац, 23.11 - 20.12

Преосјетљиви сте - с разлогом или без њега. Пошто околина на вас преноси расположење, уколико желите да се добро осјећате, бирајте са ким се дружите. Превише се жртвујете за особе до којих вам је стало. Чим сте почели да мјерите, запитајте се да ли су осјећања искрена? Права љубав је давање.

Јарац, 21.12 - 19.01

У бољем сте стању него обично. Запљуснуо вас је талас оптимизма, па имате осјећај као да вам је камен пао са срца. Добро се осјећате, добро сте расположени. Финансијски добитак вам поправља расположење и пуни џепове. Изузетно сте креативни, па ћете имати успјеха у свим пословима везаним за умјетност.

Водолија, 20.01 - 18.02 .

Околности налажу пуно такта и смисла за дипломатију, које очигледно немате; али, тај недостатак компензујете упорношћу. Бићете актер славља и пријатних догађаја. Пошто потискујете осјећај несигурности, могући су проблеми психосоматске природе. Рањивији сте него што се другима представљате.

Рибе, 19.02 - 20.03

Наредних дана уживате у свим животним радостима. Склоност ка хедонистичком понашању сада је појачана. Па, уживајте, кад можете! У фази сте материјалног стицања и размишљања о томе како да се обогатите. Пошто нема хљеба без мотике, ваља засукати рукаве. Звијезде вас својски подржавају.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана