Седмични хороскоп (од 21. до 27. марта 2015.)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 21. до 27. марта 2015.)

.

Ован, 21.03 - 20.04

Осјећате потребу за унутрашњим миром. Извјесна ситуација тјера вас да размишљате о својој супериорности. Пошто је на другима да то процијене, потражите савјет. Ситуација се колико-толико нормализовала. Интелектуалном стабилношћу и супериорношћу окончавате послове. Бављење хобијем и дружење са позитивним људима помаже у очувању психичке форме.

Бик, 21.04 - 20.05

Рационално сте испитали све варијанте, али не можете да нађете право рјешење. Проблеми се нагомилавају невјероватном брзином. Ова седмица изискује стрпљење.

Чувајте се прехлада. Наредних дана су слабе тачке дисајни путеви и гласне жице. Појачајте дозу опреза. Удаљите се од особа које вам не пријају.

Близанци, 21.05 - 20.06

Опорављате се од напорног рада, али опоравак иде прилично споро. Ви бисте, међутим, жељели да се он догоди одмах. Радост дијелите са блиским особама. Са партнером остварујете везу снова. У њему налазите оно о чему сте дуго маштали. Просто не можете да повјерујете да се и вама тако нешто дешава.

Рак, 21.06 - 20.07

Нешто морате да промијените ако желите да из ситуације изађете неповријеђени. Тешко уочавате сопствене грешке, а околности указују на то да их имате на претек. Ко их нема? Исцрпљени сте, па је наредна седмица повољна за прикупљање снаге за нове радне задатке. Извјесни послови вас блокирају и оптерећују.

Лав, 21.07 - 21.08

Размишљате о селидби или адаптацији животног простора. Уколико постоје шансе да то одложите, стрпите се још мало, па ће све бити далеко једноставније. Умор је посљедица напорног и плодоносног рада који вас је енергетски истрошио, али и сигнал да пословне активности треба да сведете на разумну мјеру. Савјет: Успјешно завршавате све што сте наумили.

Дјевица, 22.08 - 22.09

Размишљате о слављима. Да ли сте централни учесник или присуствујете - свеједно је. Битно је да вам прија празнична атмосфера. Са партнером сте у сјајним односима. Веза је пуна романтичних тренутака и ситне пажње. И поред свега, фантазија чини чуда. Спустите се на земљу. Савјет: У комуникацији користите непогрешив унутрашњи глас.

Вага, 23.09 - 22.10

Налазите се у фази промјена. Још увијек нисте прешли са ријечи на дјела. Брижљиво планирате издатке. Оправдано се надате финансијском успјеху. На послу вјешто манипулишете. Са минимумом напора остварујете максималне резултате. Шта још хоћете? Околности вам иду на руку. Не одлажите пројекте пошто се пропуштене прилике неће више појавити.

Шкорпија, 23.10 - 22.11

Наредних дана наступа предах. Осјећате олакшање, јер сте масу проблема који су вас оптерећивали оставили по страни. Посао: То што је пара увијек мало, за Шкорпије је нормално стање. Оне се стално жале јер их је ухватила потрошачка грозница. Смањите прохтјеве. У релативно сте добром стању. Уколико сте хиперактивни, болови у ногама упозоравају да треба успорити темпо.

Стријелац, 23.11 - 20.12

Пред вама су нови почеци. Одлука да ставите тачку на оно што вас оптерећује постала је дефинитивна. Немате нерава ни времена да се оптерећујете туђим бригама. Романтичан сусрет или започињање страсне везе. Неки Стријелци откривају у сталном партнеру нове еротске потенцијале. Све је у знаку страсти.

Јарац, 21.12 - 19.01

Запљуснуо вас је талас нових почетака. Настојте да промјене прихватите као нормалан слијед догађаја. Толерантније се односите према њима. Опсједнути сте послом и побољшањем финансијске ситуације. Очекујте пуно изненађења кад је овај сегмент живота у питању. Имате моћну подршку планета. Савјет: Животна ситуација управо треба нечему да вас научи.

Водолија, 20.01 - 18.02

Долазите до рјешења која вам раније нису падала на памет. Још ако будете истрајни да их реализујете? У противном, киксеви се настављају. Чувајте се уплетености у интриге. Разне приче колају око вашег имена. Дајете непромишљене изјаве, па вам је крив ђаво ако због њих сносите посљедице. Савјет: Све проблеме сами рјешавајте.

Рибе, 19.02 - 20.03

Запљуснуо вас је снажни талас оптимизма. Свјесни сте погодности, али и чињенице да их не треба све да прихватите, већ се окренуте најквалитетнијим. Уколико сте планирали хируршку интервенцију, покушајте да је одложите за извјесно вријеме. Пробајте алтернативне методе лијечења. Не враћајте се стално у прошлост, већ размишљајте о будућности!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана