Седмични хороскоп (од 18. до 24. октобра 2014)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 18. до 24. октобра 2014)

.

Ован, 21.03 - 20.04

У наредном периоду функционисаћете под утиском значајне вијести. Она ће бити добра или лоша, у зависности од заслуге. Добро се добрим враћа и обрнуто. Нисте радно оријентисани. Окренути сте другим стварима, далеко љепшим, тако да су послови у застоју. Биће дана за мегдана. Не секирајте се! Савјет: Покушајте да се рационалније односите према новцу.

Бик, 21.04 - 20.05

Конфликтна ситуација од вас захтијева да преузмете ризик и изаберете прави, али и једини могући пут. Дискутабилно је, међутим, колико сте у стању да то учините? Могући су проблеми са срцем, који су само посљедица дисфункције других органа. Уколико примијетите сметње, не оклијевајте, већ крените у акцију. Нервоза!

Близанци, 21.05 - 20.06

Уколико сте научили животну лекцију и схватили да се све, и добро и лоше, понавља - биће вам сјајно. У противном, лупаћете главу о зид. Требало би да се уразумите. Енергија која вас тренутно запљускује доноси вам виталност на свим пољима, па и на љубавном. Можда Ован успије да пробуди ваше успаване страсти?

Рак, 21.06 - 20.07

Од вас се очекује да максимално контролишете сопствене поступке, јер ће околина покушавати да вас на сваки начин избаци из равнотеже. Бићете побједник. Послови којима се бавите тренутно су кренули. Доносе материјалне резултате. Наредни дани су одлични за учење, бављење психолошким темама, стицање мудрости.

Лав, 21.07 - 21.08

На себе сте свалили више обавеза него што сте у стању да издржите, па очекујте "пуцање по свим шавовима". Уосталом, тражили сте - гледајте! Малаксалост је посљедица пада имунитета. Уколико осјетите болове у предјелу горњег дијела леђа, у питању су јетра и жучна кеса. Савјет: Морате се суочити са проблемом и покушати да га елиминишете.

Дјевица, 22.08 - 22.09

Функционишете у идеалистичком маниру. Још ако успијете да се не разочарате - биће сјајно. Задовољите се сопственом предношћу у извјесној ситуацији. Са партнером сте у потпуности задовољни. Немате намјеру да га мијењате. Највише вам одговарају Лавови и Стријелци. Ватрени знаци грију вас око срца.

Вага, 23.09 - 22.10

Складно функционишете са околином, породицом и пријатељима. Они вам помажу да се добро осјећате и уживате у сваком тренутку. Напредак је неминован. Постоји могућност да неке послове обављате у кући и да на тај начин поправите буџет. Ипак, приходи су и даље мањи од расхода. Савјет: Због непромишљености су могуће и невоље.

Шкорпија, 23.10 - 22.11

Уживате у свим лијепим стварима: љубав, срећа и хармонија на све стране. Покушавате да направите идола, што није пожељно. Срећни сте и задовољни, те самим тим и здрави. Једине опасности су инертност и љеност. Пожељна је физичка активност у виду спорта и рекреације. Савјет: Не купујте ствари које вам нису неопходне.

Стријелац, 23.11 - 20.12

Уколико успијете да будете мудри, мање причате, а више конкретно радите на остварењу задатог циља - шансе за успјех биће веће. Намћорасти сте и асоцијални, што партнеру никако не одговара. Купује вам поклоне, чини све да вам измами осмијех, али слаба вајда. Кињите га! Савјет: Стварности се не треба плашити, већ се са њом ваља ухватити у отворену борбу.

Јарац, 21.12 - 19.01

Околина вас интензивно повређује. Ето разлога за крајње негативан став који вас ових дана обузима. Уколико се будете дистанцирали, постоји шанса да ублажите незадовољство. Материјални губитак негативно утиче на мотивацију. Осјећате да су вас готово сви изневјерили, сарадници посебно. Кривац је увијек неко други.

Водолија, 20.01 - 18.02

Захваљујући енормним количинама оптимизма и душевној снази, постићи ћете чуда. Ослушните интуицију; она вас опомиње и указује вам на то у ком смјеру ваља кренути. Преосјетљивост је чисто субјективне природе. Сукоби са пријатељима, без видљивог оправдања - могу довести до психичког незадовољства.

Рибе, 19.02 - 20.03

Хармонични сте са самим собом, па и са другима. Уколико мислите да хороскоп гријеши, знајте да припадате нижем типу знака, који је окренут искључиво материји. Занемарујете овај сегмент живота, јер вам друге ствари одвлаче пажњу. Каријера је у питању, а љубав може да причека. Водолија вас интригира. Савјет: Хармонију са другима постижете користећи разне медитативне технике.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана