Седмични хороскоп (од 16. до 22. августа 2014)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 16. до 22. августа 2014)

.

Ован, 21.03 - 20.04

Све је тако споро, а то вас излуђује. Немате разлога за панику. Добар период се наставља. Послови се усавршавају. Налазите се у фази убирања плодова рада. Ускоро ће се њихов обим проширити. Савјет: Само вас стрпљење може спасти. Не нервирајте околину непромишљеним изјавама и поступцима. Будите достојанствени.

Бик, 21.04 - 20.05

Преузимате на себе ризик, чиме помажете многима. Наредних дана бићете у конфликтној ситуацији, растрзани између жеља и могућности. Могуће су срчане сметње. Разлога има безброј, па се обратите стручњаку који ће поставити дијагнозу. Вјероватно се ради о реакцији на стрес. Савјет: Најлакше је дијелити савјете. Урадите нешто конкретније.

Близанци, 21.05 - 20.06

У фази сте припрема за путовање. Оно што вам ових дана изузетно прија јесте отворен простор, али и комуникација, па су сва дешавања у том стилу. На емотивном плану вас очекују пријатна изненађења. Стријелци су у игри. Они вас гађају директно у срце. Савјет: Морате себи задавати мање обавеза ако желите да будете здравији.

Рак, 21.06 - 20.07

Све је у стилу пријатних узбуђења и догодовштина. Нећете бити сами, иако ћете то пожељети. Славља, дружења, обавезе. Дивно! Пошто вас у посљедње вријеме меморија слабо служи, могући су пословни проблеми. Обратите пажњу на узрок, јер се одражава на радне задатке. Савјет: Умјереношћу покушајте да одржите стање и изглед у одговарајућој форми.

Лав, 21.07 - 21.08

Постоји опасност да од много размишљања упаднете у замку сопствених заблуда. Морате бити крајње опрезни да до тога не би дошло. Здравствени проблеми везани су за крвни притисак, срце, али и неке друге сметње - све у складу са годинама и начином живота. Савјет: Пошто све партнерске односе нарушавају спољашњи услови, морате бити опрезни.

Дјевица, 22.08 - 22.09

Наредних дана се од вас очекује да користите личну снагу и мудрост да бисте сачували главу. Ситуација је конфликтна, па је добро разрађен план може ублажити. Веза у којој се тренутно налазите кармичке је природе. Одржавате је својски. У односу према партнеру мијењате тактику. Савјет: Дјевицама савјети нису потребни.

Вага, 23.09 - 22.10

Напокон мирна седмица. Прикупљате снагу за нове изазове планирајући важне потезе. Колико ћете у томе успјети зависи од других. Полако, али сигурно рјешавате један по један пословни проблем. Прија вам да радите сами, јер вас околина деконцентрише. Савјет: Пожељно је појачати духовну компоненту.

Шкорпија, 23.10 - 22.11

У одличном сте периоду. Звијезде су вам наклоњене, па не дозволите да их ваша "незгодна нарав" усмјери у негативном правцу. Сви проблеми везани су за претјеривања. Пошто не умијете да се зауставите кад вам се нешто или неко допада, то се одражава на здравље. Савјет: Пошто сте постигли оно што сте замислили, постаје досадно. Успорите мало. 

Стријелац, 23.11 - 20.12

Околина вас доживљава као директну особу, баш зато што не умијете да ласкате. Тешко разумије вашу оригиналност. Одличан пословни период. Ни на новчану ситуацију не можете да се пожалите. Планирате да проширите изворе прихода и увећате обим посла. Савјет: Морате бити отворенији за туђе критике.

Јарац, 21.12 - 19.01

Напокон сте нашли равнотежу између материјалних вриједности и духовног благостања. Очекују вас пријатна изненађења у кругу драгих пријатеља. Проблеми са танким цријевом и вишком течности у организму указују на то да нешто није како треба. Могуће су и неке здравствене сметње. Савјет: Покушајте да се рационалније односите према вриједностима, посебно новцу.

Водолија, 20.01 - 18.02

У фази сте потраге за духовним вриједностима и дубљим смислом живота. Схватили сте неке ствари. Покушавате да се задржите на трајнијим вриједностима. Посао којим се бавите захтијева истрајност. Пошто ту особину имате, нико не сумња у то да ћете је одрадити како треба. Савјет: Размислите о објективности са којом приступате тренутној ситуацији.

Рибе, 19.02 - 20.03

Иако околина покушава да осујети неке ваше планове, ви јој то не дозвољавате. Уживајте у партнеровој наклоности док можете. Одличан период за послове. Рибе су креативне, сналажљиве и имају пара, можда не баш колико им треба. Нова пословна понуда крајем седмице. Савјет: Избјегавајте надмено понашање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана