Седмични хороскоп (од 12. до 18. априла 2014.)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 12. до 18. априла 2014.)

Ован, 21.03 - 20.04

Пуни сте енергије, хиперактивни. Не само да размишљате о путовањима него ћете их ускоро и реализовати. Креативност је наглашена, па се бавите умјетношћу. Изузетно повољан период за полагање испита, усавршавање и преквалификацију. Не пренагљујте са доношењем одлука о новим пословима. Околности су вам и те како наклоњене.

Бик, 21.04 - 20.05

Важан догађај вас испуњава оптимизмом. Сами знате шта је све требало да прођете да бисте га остварили. Мирно сачекајте недјељу-двије. Успјех је неминован. Опасност вреба у виду нерационалног трошења енергије, што доводи до исцрпљености, а самим тим и до болести. Нађите златну средину у свему.

Близанци, 21.05 - 20.06

Налазите се у периоду великих искушења и неугодности. То би требало да буде опомена за даље функционисање. Учите се стрпљењу. Знајте да вријеме ради за вас. Млађи припадници знака лако могу упловити у брачне воде, док оним старијим слиједе рашчишћавања. Старосна граница је око 30 година.

Рак, 21.06 - 20.07

Пред дефинитивним сте промјенама на нивоу личности. Схватили сте да се зарад квалитета морате нечега и одрећи. Награда је вишеструка. Избјегавајте сукобе на радном мјесту као посљедицу незадовољства субјективне природе. Од планета узмите најбоље, а дајте и ви све од себе. Морате схватити да у природи нико и ништа није савршено, па ни ви.

Лав, 21.07 - 21.08

Проблем је једнострана комуникација. Осјећање да други не разумију ваше потребе јесте плод преокупираности самим собом - повећана доза нарцисоидности. Могући су проблеми са жлијездама и хормонима. Једна од манифестација је вишак шећера у крви. Слаткишима реците "стоп". Савјет:  У свему треба наћи разумну мјеру па и у овоме.

Дјевица, 22.08 - 22.09

Иако је све на први поглед у најбољем реду, управо су у наговјештају проблеми. Појачајте дозу опреза и не дозволите да побиједи оно што вам није по вољи. Са партнером сте у дивним односима. Предност дајете домаћој атмосфери, у којој опуштено уживате у њежностима. Слободне Дјевице су пред новом везом.

Вага, 23.09 - 22.10

Ових дана се осјећате сходно друштву у коме сте. Пошто сте емпатични, бирајте друштво, па ће у зависности од њега и стање бити адекватно. Пословна ситуација није сјајна. Разлог је пасивност и склоност да се ослањате на друге. Умјесто што сањарите, почните да се бавите конкретнијим стварима. Превише сте се затворили у свој фиктивни свијет.

Шкорпија, 23.10 - 22.11

Пошто сте извјесну ситуацију превазишли, идете даље. Напокон су проблеми за вама, а путеви који воде просперитету пред вама. Крените им храбро у сусрет. Здравствени проблеми су посљедица претјеривања. Ствар је индивидуална. За неке су то цигарете, за неке алкохол, а за неке и једно и друго.

Стријелац, 23.11 - 20.12

Многи припадници знака започињу нов животни циклус и на њега се привикавају. Волите промјене, па вам то прија. Не страхујте унапријед од тога да ће вам досадити. Само са Овном се разумијете, иако на први поглед не изгледа тако. Одлично се употпуњујете, јер га спуштате на земљу. Од осталих знакова - што даље.

Јарац, 21.12 - 19.01

Осјећате потребу за опуштањем и уживањем у ситницама. Ове седмице настојите да радите ствари које готово да сте заборавили. Лијепо вам је. Финансијска ситуација се поправља. Извјестан је прилив новца, због чега сијате, комуницирате, али и непланирано трошите. Спремите се на неугодне догађаје у породици, који вас могу избацити из равнотеже.

Водолија, 20.01 - 18.02

Ситуација је под строгом контролом. Сјајно се осјећате и уживате у друштву драгих особа које вас воле. Срећно! Окренути сте овом сегменту више него обично. Хипохондрични сте, мада ништа не предузимате да бисте спријечили неугодности. Контролишите исхрану. Концентрисали сте се на једно, па пропуштате битне ствари.

Рибе, 19.02 - 20.03.

Многи припадници знака су у тоталном хаосу. Нептун у Водолији захтијева комплетну промјену начина функционисања, али они за то немају храбрости. Рјешења има више, али вам она не падају на памет. Морате бити одлучнији у доношењу одлука. Сатурн захтијева акцију. Не надајте се помоћи са стране.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана