Седам циклуса живота

nezavisne.com
Седам циклуса живота

Сунце, Мјесец, Венера, Марс и друге планете имају велики утицај на ваш живот.

Међутим, у одређеним периодима оне имају апсолутни утицај на ваше понашање и одлуке које доносите.

У модерној астрологији прихваћено је опште схватање да различите планете утичу на различите периоде наших живота.

Зато се наш живот може подијелити у осам различитих периода, у зависности од тога која планета има најјачи утицај у том тренутку.

До 7. године Од тренутка рођења до седмог рођендана највише сте под утицајем Мјесеца, чија је главна карактеристика осјетљивост. Зато је улога родитеља у овом периоду кључна.

Од 7. до 14. године У овом периоду Меркур има највећи утицај. Због тога имате огромну потребу да истражите себе и свијет око себе, да се мијењате и нађете сваки дан у различитим стварима. У овом периоду учите одређена правила понашања и комуникацију са другим људима.

Од 14. до 21. године Венера има најистакнутији утицај, а представља љубав, сексуалност и еротику. Због тога је овај период повезан са истраживањем сопствених емоција кроз различите односе и спољашњи изглед.

Од 21. до 35. године Због великог утицаја Марса, у овом периоду ви проналазите себе и своју суштину, те кристалишете своје ставове, тежње и жеље. Захваљујући томе успијевате да поставите свој животни циљ и начин на који ћете доћи до њега. То је период у којем се успостављате како у интимном, тако и у пословном плану.

Од 35. до 42. године То је период живота у којем тежите постизању жељеног друштвеног статуса. Такође, ово је период у којем се дешавају битне промјене у тијелу код представника оба пола. Због тога је овај период прилично стресан у животу сваке особе. Сунце има највећи утицај.

Од 42. до 56. године У овом периоду највећи утицај има Јупитер који представља важне одлуке због великих физичких и духовних трансформација. Значи, овај период код жена је повезан са менопаузом и губитком физичке привлачности, док се код мушкараца дешава смањење њихове сексуалне моћи.

Након 70. године Овај период је повезан са сталним трагањем за новим животним задовољствима. То се углавном окреће различитим духовним вриједностима и породици - унуцима. Уран има најјачи утицај. 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана