Сазнајте ко су ваши астролошки непријатељи

Агенције
Сазнајте ко су ваши астролошки непријатељи

Астролози су открили образац по којем се јасно види који хороскопски знак је ваш најгори непријатељ.

 

Ован

Представници овог знака једноставно мрзе досадне људе. Ован је по хороскопу пун енергије и ведрине. Овај хороскопски знак не може да комуницира са спорим, пасивним и лијеним људима. Због тога се Овнови непрестано свађају са Близанцима.

Бик

Овај знак је веома озбиљан, бескомпромисан и одговоран као личност, који зачудо, не може да толерише људе попут њих. Бик воли код људи добру вољу и способност да подрже друге. Овај знак зодијака не може да поднесе никога у знаку Јарца. То је зато што Јарчеви обожавају новац, а похлепа их заслијепљује.

Близанци

Близанци су весели, немирни и безобзирни људи који лако могу пасти у депресију. Близанци покушавају да избјегну друштво тужних људи. Типичним Близанцима је тешко да се друже са досадним и тмурним Рибама.

Рак

Ракови су претјерано мирни и понекад веома самодовољни људи. Воле тиху забаву, монотон ритам живота. Не журе. За њих је непријатељ број један Шкорпија, која је увијек живахна и пуна драме.

Лав

Лавови су пуни самопоуздања. Они су слободни, храбри и не могу да поднесу људе који су исти као они. Њихов главни непријатељ је Дјевица, која је једнако пуна самопоуздања и ароганције. А Лав сматра да постоји само један Краљ, а то је он сам.

Дјевица

Дјевица највише од свега мрзи хаос, око себе и у себи. Она хоће да јој све буде онако како је она сама замислила. Због тога Дјевица највише мрзи Водолију, која свуда сеје неред и немир.

Вага

Ваге зраче спокојем и хармонијом. Оне су добронамјерна и мирољубљива бића. Не толеришу особе које покушавају да им командују. Највише мрзе када се на њих виче. Зато Вага није пријатељски настројена према Овновима јер су они импулсивни. Овнови својом појавом и притиском који врше на окружење, личе на тенк, а Ваге то не могу да поднесу.

Шкорпија

На први поглед, овај хороскопски знак дјелује веома тихо и смирено. У ствари је веома немилосрдан, осветољубљив. Шкорпије једноставно не подносе сањаре Водолије. Они су им смијешни и досадни. Шкорпија никад неће пожељети да буде пријатељ са Водолијом - у томе је ствар.

Стрелац

Стрелчеви су пуни самопоуздања и енергије. Они су често на врху листе најуспјешнијих личности. Они никад не могу да се наљуте на оне који их увреде. Због тога је ово једини знак у зодијаку који нема непријатеље.

Јарац

Јарчеви су неуморни и готово никад не осјећају умор. Никад не стоје на једном мјесту, увијек грабе напријед. И зато мрзе досадне људе који по цио дан сједе код куће. Њихов највећи непријатељ је Рак.

Водолија

Водолије карактерише несталност. Веома су радознали, воле да уче све ново. Воле људе старог кова, а подржавају конзервативне ставове. Водолија просто не подноси Бикове.

Рибе

Рибе су рањиве и смирене. Не воле немирне Стрелце. Оне им чак мало и завиде. Рибе тешко склапају нова пријатељства, јер се плаше да ће они нарушити њихов миран и пријатан свијет.

 

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана