Сазнајте да ли ћете у марту "подебљати" новчаник или остати празних џепова

ГС
Сазнајте да ли ћете у марту "подебљати" новчаник или остати празних џепова

Астролози су анализирали шта звијезде доносе сваком хороскопском знаку и гдје да потражите најбоље прилике.

ОВАН

Новчани хороскоп за март 2024. године Овновима обећава период великих могућности, посебно за оне који теже да остваре финансијску независност. Срећа ће доћи у виду изненадних извора прихода који ће овај мјесец учинити посебно исплативим. Ако имате улагања, онда би требало да се припремите за плодан период. Почетак марта је погодан за обављање претходно започетих задатака. У овом тренутку ваша интуиција биће важан помоћник.

БИК

Бику стиже стабилност. Овог мјесеца ћете открити нове изворе прихода и моћи ћете да успоставите прави баланс између потрошње и штедње. Прва половина мјесеца је повољна за све нове почетке. Истражите нове могућности, путујте, проширите своју сферу интересовања и преузмите иницијативу. Друга половина мјесеца може да буде мало напорнија, са недовршеним задацима и потребом за рјешавањем сукоба са сарадницима. Будите спремни да радите на грешкама и рјешавате проблеме.

БЛИЗАНЦИ

Праћење јасног финансијског плана у марту 2024. године спријечиће непотребне трошкове, сумњива улагања или непромишљене куповине. Будите опрезни јер су могући покушаји манипулације, неко би могао да искористи вашу спремност да финансијски помогнете. У овом периоду се не препоручује планирање важних преговора, путовања или догађаја. До краја мјесеца, стрпљење и упорност ће се показати веома вриједним, помоћи ће вам да превазиђете све препреке и постигнете своје циљеве.

РАК

У марту 2024. новчани хороскоп каже да би требало да покажете одговорност у погледу својих финансија. Стећи ћете осјећај рационалности и унутрашње слободе. Научићете да не трошите новац на ствари које су раније доносиле само краткотрајно задовољство. Почетком мјесеца имате одличну прилику за успјешно партнерство, које може да прерасте у плодну сарадњу. У другој половини мјесеца препоручује се избјегавање ризичних финансијских трансакција и сумњивих понуда. Будите пажљиви и размислите о својим поступцима. До краја мјесеца, срећа ће вас пратити у свим вашим подухватима.

ЛАВ

Ово је сјајан мјесец да све организујете тако да све буде на свом мјесту и да пажљиво порадите на извјештајима везаним за порезе, кредите и осигурања. Почетком мјесеца могу да настану нове околности које ће побољшати услове рада. Имаћете прилику да покажете своје способности и учините нешто изванредно. Такође, будите спремни на могућу конкуренцију. Крај мјесеца може да донесе неочекиван новац којим ћете инвестирати у нешто што је раније изгледало немогуће.

ДЈЕВИЦА

Новчани хороскоп за март 2024. године каже да је почетак мјесеца одлично вријеме за Девице. Можда ћете добити унапређење на тренутном послу или пронаћи нову позицију која ће донети више прихода. Разматраћете и потенцијална улагања у некретнине које могу да обезбиједе стабилан приход у будућности. Средином мјесеца, можда ћете морати озбиљније да схватите пословне проблеме и да се суочите са њима. Тај период ће захтијевати доста дисциплине и организације, а можда ћете морати да направите неке промјене и прилагодите се новим условима рада.

ВАГА

У марту 2024. будите максимално ангажовани ако желите да постигнете добре резултате. Важно је да водите рачуна о својим финансијама, а такође и да обратите пажњу на истраживање нових могућности улагања. Ако планирате да покренете сопствени бизнис, онда ће вам овај мјесец пружити одличну прилику да започнете планирање пројеката. Прва половина мјесеца је погодна за активности везане за некретнине. Ово вријеме је одлично и за завршетак незавршених послова, оживљавање старих пројеката и обнављање старих контаката. Све ово може да се покаже корисним у будућности.

ШКОРПИЈА

Позитивне промјене и велики успјех! Овај мјесец ће вам пружити прилику да остварите дугорочне финансијске циљеве, па је важно да обратите пажњу и на конкуренцију. Моћи ћете да обавите куповине које су вам се раније чиниле недостижним. У исто вријеме, важно је да промијените свој поглед на потешкоће и да будете отворени за нове прилике које могу да се појаве. Одличан мјесец за покретање сопственог бизниса или проширење постојећег. Опустите се, ово је мјесец када ћете имати највише новца!

СТРИЈЕЛАЦ

Суочићете се са невољама, али исход неће увијек бити позитиван. Будите пажљиви када припремате документе и када комуницирате са сарадницима. Такође, размислите о својим путовањима и не журите са доношењем важних одлука. До краја мјесеца ситуација ће се поправити и видјећете резултате напорног труда. Трошкови могу да буду хаотични, не трошите новац на непотребне ствари. Покушајте пажљиво да контролишите своје финансије.

ЈАРАЦ

Драги Јарчеви, можда ћете се суочити са неизвјесношћу у финансијском сектору. Неочекивани трошкови или финансијске обавезе ће захтевати ваш труд. Да бисте ефикасније управљали својим финансијама, хороскоп вас савјетује да доносите рационалније одлуке. Размислите о штедњи овог мјесеца. Почетак марта 2024. године наговјештава креативни успјех и признање ваших достигнућа. Ово је добар тренутак за активно учешће у пројектима јер имате одличне шансе за успјех.

ВОДОЛИЈА

Почетком марта можете да уживате у кратком предаху, али будите спремни на изазове који предстоје. Током цијелог мјесеца мораћете да се суочавате са искушењима, покажете истрајност и одлучност, а понекад чак и да жртвујете своја свакодневна задовољства. Можда вам неће бити лако да пронађете кључ за рјешавање проблема, изаберете правац и пронађете праве људе. Ваша одлучност и иницијатива неће увијек донијети резултате које желите, али крај мјесец доноси боље вијести.

РИБЕ

Очекујте финансијски успјех! Ваше креативно размишљање и интуиција постаће вјерни сапутници у проналажењу нових извора прихода и ширењу обима ваших активности. Будите отворени за нове могућности и спремни на ризик. У првој половини марта 2024. очекују вас занимљиви и неочекивани догађаји. Ово је сјајан тренутак да зароните у непознато, укључите се у обећавајуће пројекте и стекнете нове пријатеље и истомишљенике. Очекују вас експерименти и групни догађаји, преноси AloOnline.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана