Руски астролог: Ова три знака доживјеће изобиље у марту

Г.С.
Foto: Илустрација

Павел Глоба је један од најпознатијих и најпопуларнијих руских астролога, а упркос чињеници да многи сумњају у његове прогнозе, он изазива велику пажњу на друштвеним мрежама и људи га радо прате

Овог пута он је издвојио три знака Зодијака који ће у марту имати веома добар период, а њихови животи развијаће се у најбољем могућем правцу, преноси “Prochepetsk.ru”

Бик

Бикови ће у марту бити у центру пажње, а први мјесец пролјећа могао би да им донесе унапређење на послу, успјех у сфери љубави, пуно инспирације и креативности. Ово ће вам дати нову снагу и енергију, натјерати вас да више вјерујете у себе, а самим тим порадите на новим пројектима и идејама.

Јарац

Јарчевима ће у марту сва врата бити отворена! Ваш напор и залагање на послу биће примјећени, похваљени и запамћени, а односи са породицом и пријатељима ће процвјетати. Оно на шта треба да обратите пажњу јесте да пронађете равнотежу између приватног и пословног живота, те да издвојите вријеме само за себе.

Риба

Ријеч која ће обиљежити ваш мјесец март је избор. Оно што вас дијели од напретка у каријери, проналажења партнера или рјешавања финансијских проблема јесу ваше сопствене одлуке. Глоба истиче да ће вам март донијети праве прилике и одговоре, а све што треба јесте да их искористите! Енергије за остваривање планова вам неће недостајати!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана