Рибе коначно рјешавају проблеме са партнером

Г.С.
Foto: Илуистрација

Шта нам звијезде данас прогнозирају, какав је уторак пред нама?

ОВАН

И данас ће вас пратити много дешавања и обавеза које чекају само на вас. Нервоза је присутна у сарадничким односима, немојте инсистирањем на нечему да изазовете стресне ситуације. Вољена особа вас може оптужити или љубоморисати без повода.

БИК

Пуно изненадних ситуација, од којих ће неке бити позитивне, али би вас поједине могле и изнервирати. Припремите се да све што дође пред вас решавате у ходу, мада ће вам свакако бити напорно. Данас је могуће флертовање преко посла.

БЛИЗАНЦИ

Колеге ће покушавати свим силама да вам „соле памет“ и уче вас вашем послу. Не будите заједљиви, већ саслушајте – можда имају и понешто паметно да вам кажу. Данас је могућ изненадан позив од старог пријатеља или некога кога дуго нисте видјели.

РАК

Данас је пред вама узбудљив дан, а под тим „узбудљив“ подразумуијева да ће вам вероватно доста тога ићи на живце. Неки кућни проблеми, немогућност да се договорите са партнером, а чини ми се да ће се и неко од пријатеља показати прилично некоректно.

ЛАВ

Неке вијести или позив стижу неочекивано, толико да ће вам требати времена да саберете утиске. Ово су свакако добре новости, али ће вас дефинитивно продрмати. Са емотивним партнером страст, а слободни се данас могу упустити у необавезну авантуру.

ДЈЕВИЦА

Пред вама је плодоносан дан. Ви ћете бити на висини задатка, лако завршавати обавезе, а повремена нервоза од стране сарадника ће се одбијати од вас. Изненадан трошак. У љубави не размишљајте претјерано, изведите вољену особу, опустите се обоје.

ВАГА

Свјесни сте да се неко од сарадника не понаша коректно, али немате намјеру да се расправљате. Окренућете се обавезама. У емотивном сегменту ће бити неких незаборавних момената. Лако освајате својом појавом, флертовање.

ШКОРПИЈА

Данас је битно да донесете одлуку у вези посла, али већи дио дана ћете се ломити. Покушајте да се повучете од обавеза да бисте могли да размишљате хладне главе. Нисте сигурни како да одреагујете на удварање једне особе.

СТРИЈЕЛАЦ

Данас имате одличну подршку од стране људи са којима сарађујете, и свакако ће вам то бити од велике користи јер имате доста тога што морате завршити. Однос са емотивним партнером неће бити најбољи, а у вечерњим сатима је могућа и краћа препирка.

ЈАРАЦ

Поставићете се доста одлучно и можете завршити обавезе које имате, али стићи да обавите и приватне послове. Не оклијевајте да покренете комуникацију која вам је битна, без обзира да ли се везује за посао или емоцију. Ангажујте се око особе која вам се допада.

ВОДОЛИЈА

Неповјерљиви сте према приједлозима који долазе до вас, и то из разлога што друга страна не може да вам да праве гаранције. Дефинитивно не бисте требали да журите. Смета вам што се трудите око неког, а та особа вам не одговара на позиве и поруке.

РИБЕ

Приватници ће данас добити приједлог о којем би вриједело размислити. Дан са доста обавеза и ситуацијама које ће сустизати једна другу. Добар је дан за породичне релације, а сада бисте могли да са вољеном особом покренете и нека питања која вас муче.  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана