Раскидају без превише размишљања: Ови хороскопски знакови ће вам сломити срце

Г.С.
Раскидају без превише размишљања: Ови хороскопски знакови ће вам сломити срце

Они ће вас хладнокрвно оставити и неће се ни питати јесу ли вас повредили.

Стрелац

Стрелац ће увијек своје потребе и жеље ставити изнад свих других. Ако га желите уз себе не надајте се превише јер су им планови за путовања већ направљени или су већ одлучили да остваре одређени циљ за себе. Врло су егоцентрични и увијек су сами себи на првом мјесту. Што је још горе, након што ти сломе срце, неће схватити зашто осјећаш толику бол. Они нису познати по својој емпатији те не могу баш сагледати ствари из туђе перспективе.

Водолија

Водолије не морају ни да прекину са вама да би вам сломили срце. Они ће флертовати с другим људима испред партнера, потпуно свијесни што раде, а онда ће вам практично у истом даху рећи да вас воле и да никада не желе отићи. Када раскину са вама, учиниће то с осјећајем супериорности и доминације. Ако желите да им се осветити, покушајте их натерати да заврше ствари с вама на јавном мјесту - ако почнете да плачете или вичете на њих, можда неће схватити зашто сте тако љути, али ће бар зажалити због тога шта су учинили.

Близанци

С Близанцима никада нећете знати на чему сте. У једном тренутку, обасипају вас љубављу и цвијећем, а у слиједећем вас већ заборављају. С Близанцима је тешко успијети. Иако можда неће бити потпуно изненађење када раскину са вама, ипак ће вас ужасно бољети. Мислили сте да вас стварно разумију и никада нисте водили тако дубоке разговоре као с њима. Паметни су и шармантни, али су и смртоносни када је у питању ваше срце.

Рибе

Рибе су супер слатке када су заљубљене у вас, али када њихова осјећања нестану тада ћете видјети њихову праву страну. Повредиће вас на толико начина, а затим ће се окренути и глумити жртву, због чега ћете се осјећати још лошије. Неће признати никакву неправду и све ће порицати, а ви ћете бити тужни и кривићете себе све вријеме. Нећете моћи да вјерујете колико Рибе могу бити хладне и безосјећајне.

Лав

Лав ће вам сломити срце тако што ћете се осјећати малим и безначајним. Лавови морају да буду у средишту пажње, а када се заљубе у вас, увијек ћете бити крај њих. Међутим, када Лав више није заинтересован за вас, једноставно ће вас гурнути док не осјетите да су ваш и њихов свијет два одвојена ентитета. Када Лав раскине са вама, то може бити тежак ударац за ваше самопоштовање и можете довести у питање своју вриједност. Не допустите Лаву да вас сломи - јачи сте од тога. Не бисте ступили у везу с Лавом да нисте имали властиту снагу и моћ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана