Пун Мјесец у Дјевици мијења живот четири хороскопска знака

ГС
Пун Мјесец у Дјевици мијења живот четири хороскопска знака

Пун Мјесец очекује нас сутра у 13.30 минута у земљаном знаку Дјевице, који ће имати велики утицај на Дјевице, Стријелчеве, Близанце и Рибе.

Пун Мјесец у Дјевици је астролошки догађај који се јавља када је Мјесец у потпуности освјетљен на небу и налази се у астролошком знаку Дјевице. Ово је вријеме када се енергија Мјесеца, који симболизује емоционалну и интуитивну сферу, спаја са карактеристикама и утицајима Дјевичанског знака.

Дјевица је знак који је повезан са аналитичким размишљањем, практичношћу, детаљима и перфекционизмом. Због тога, пун Мјесец у Дјевици може донијети нагласак на ове особине и утицати на начин на који се изражавамо и обраћамо пажњу на детаље у свакодневном животу.

Енергетски, пун Мјесец у Дјевици може подстаћи потребу за редом, организацијом и рјешавањем проблема. Може нас мотивисати да преиспитамо своје навике, да се фокусирамо на здравље и благостање, као и да обратимо пажњу на мале, али важне детаље у свим подручјима нашег живота.

Овај период може такође донијети наглашену аналитичност и критички приступ, како према себи тако и према другима. Може се јавити и потреба за перфекционизмом, што може бити корисно ако се користи конструктивно, али може довести и до претјераног самокритичког става или критике других.

Пун Мјесец у Дјевици такође може нагласити потребу за радом на себи, самопобољшањем и практичним рјешењима за проблеме који се појављују. То може бити вријеме када се осврћемо на своје циљеве, постављамо приоритете и радимо на њиховом остваривању, уз фокус на детаље и прецизност.

Астролошки, сваки пун Мјесец носи своје специфичне утицаје и енергије, а пун Мјесец у Дјевици наглашава практичност, организованост и аналитички приступ. То може бити вријеме када се осврћемо на своје животне обрасце и навике, преиспитујемо своје циљеве и усмјеравамо своју енергију ка постизању конкретних резултата.

Пун Мјесец у Дјевици највише ће утицати на Дјевице, Стријелчеве, Рибе и Близанце.

ДЈЕВИЦА

Много тога вам се скупило посљедњих недјеља, па сте у фази када желите да се побуните против свега што вам не договара. Пазите какве одлуке доносите јер је ово крај једног животног циклуса.

СТРИЈЕЛАЦ

Пун Мјесец доноси вам кризу на послу. Имаћете утисак да ништа не иде како треба, а можете размишљати о промјени посла.

РИБЕ

Пун Мјесец доноси вам емотивну кризу у партнерским односима. Ако имате брачног партнера, биће непријатних разговора.

БЛИЗНАЦИ

Слиједе вам породични проблеми и расправе унутар породице. Нема потребе да истерујете правду јер тренутно ништа нећете моћи да ријешите.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана