Провјерите свој знак према индијанском хороскопу

Агенције
Провјерите свој знак према индијанском хороскопу

У индијанском хороскопу се знакови темеље на животињама за које се вјерује да живе дубоко у нама.

ВИДРА

Од 20. јануара до 18. фебруара

Људи рођени у овом знаку су интелигентни, имају добру интуицију и врло су креативни. Добро читају туђе емоције. Кад им је до некога стало, врло су посвећени. Пријатељима су прави пријатељи, а према члановима породице врло осјећајни и искрени. Понекад застране ако су препуштени сами себи, па знају бити бунтовници који су непристојни.

ВУК

Од 19. фебруара до 20. марта

Вукови су врло нежни, емотивни и страствени - највећи су љубавници међу хороскопским знаковима. Они разумију партнерове потребе и желе да их испуне. С друге стране, важна им је слобода, јер су помало самотњаци и сваки покушај да им се слобода ускрати завршиће лоше. У неким случајевима знају бити непрактични, својеглави, осветољубиви.

СОКО

Од 21. марта до 19. априла

Ви сте ријеђе вође, јер сте у стању мирне главе размислити о сваком проблему и донијети право ријешење. Људи рођени у овом знаку стално су у покрету, не воле бити беспослени. Понекад дјелују уображено и арогантно, посебно ако имају лош дан. Ако су окружени људима који их подржавају, врло су страствени и саосјећајни.

ДАБАР

Од 20. априла до 20. маја

Даброви сваки посао раде самопоуздано и дјелотворнто. С људима рођеним у овом знаку се нема смисла надмудривати, јер имају оштар ум и бритак језик, а уз то мисле како су баш увијек у праву и нису тактични. У љубави су великодушни, вјерни и осјећајни. Кад су лоше воље, све око себе тероришу нервозом и ароганцијом. Знају бити посесивни и превише захтијевни.

ЈЕЛЕН

Од 21. маја до 20. јуна

Рођени у овом знаку су веселе нарави, живахни и оштроумни. Они толико зраче животном енергијом да то дјелује заразно на људе који их окружују, посебно на партнере с којима живе. Знају им бити инспирација. Ако су случајно лоше воље, знају бити промијенљивог расположења, нестрпљиви, лијни, па чак и дволични.

ДЈЕТЛИЋ

Од 21. јуна до 21. јула

Дјетлићи су врло брижни, скромни, пуни разумијевања и знају с искреним занимањем слушати друге људе. Организовани су и сналажљиви. Они су ближњима велика подршка. Јако су добри родитељи, љубавни партнери и пријатељи. У тренуцима доброг расположења су врло пажљиви и романтични, али ако нису добре воље, тада могу зрачити љутњом и бити посесивни.

ЛОСОС

Од 22. јула до 21. августа

Људи рођени у овом знаку су врло креативни, интелигентни, имају јаку интуицију и зраче енергијом која често покреће друге да се покрену. Самоувјерени су. Понекад ће се сложити с њима иако баш и нису у праву, само зато што су тако привлачни. Они увијек морају имати неки циљ у животу, па макар то било нешто мало. У љубави су сталожени, сензуални и дарежљиви, али ако их неко повреди, постају безобразни, егоцентрични и нетолерантни.

МЕДВЈЕД

Од 22. августа до 21. септембра

Медвједи су мирни, стрпљиви и практични, па су добри пословни партнери, а одлични су и као учитељи. Разумни су, великодушни, скромни. Онога кога воле ће обасипати њежношћу. Ако нису расположени, могу постати сумњичави, повучени, лијении замарати се ситницама које немају никакву важност за живот.

ГАВРАН

Од 22. септембра до 22. октобра

Ово су највећи шармери и рођени забављачи. Посједују снажну енергију тако да им људи не могу одољети. Сматрају их генијалцима, јер су способни у исто вријеме бити идеалисти и дипломате. У љубави су романтични и опуштени. У лошим данима могу постати равнодушни и осветољубиви, а понекад су превише захтјевни и недослиједни.

ЗМИЈА

Од 23. октобра до 22. новембра

Људи рођени у овом знаку су духовни - већина шамана рођена је у овом периоду. Змије знају бити успјешне у исцијељивању или у пословима у вези са медицином. Има и оних који их се помало боје, јер им знају дјеловати мрачно. Али они су брижни, осјећајни, страствени, посебно у друштву партнера. Јако им је важно да им је љубав узвраћена, јер у супротном постају потиштени и склони снажним промјенама расположења.

СОВА

Од 23. новембра до 21. децембра

С људима у овом знаку није лако живјети, јер дјелују као да су стално у пуној брзини. Склони су честим промјенама и обожавају авантуре. Знају да буду себични и безобзирни према дугима. Често заврше у проблемима због своје непромишљености. Изузетно су прилагодљиви и свестрани. У љубави су осјећајни и брижни, а ако нису добре воље знају бити агресивни.

ГУСКА

Од 22. децембра до 19. јануара

Гуске су људи од повјерења. Људи рођени у овом знаку су упорни и ако имају неки циљ - не одустају док га не постигну. У љубави су страствени. Ако нису окружени љубављу, већ су сами и препуштени себи, могу постати зависни о нечега што им само наноси штету.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана