Прогноза за наредну годину... : Лавове очекују највећи кошмари, а Бикове остварење најљепшег сна

Alo.rs
Прогноза за наредну годину... : Лавове очекују највећи кошмари, а Бикове остварење најљепшег сна

Свака нова година представља нов животни циклус, а ево шта нам предвиђа кратка астро прогноза за 2020. годину, која је ту иза угла.

Према кинеској астрологији, 2020. годином владаће Пацов, знак који је симбол марљивости, амбициозности и брзине. Астролози истичу да ће 2020. година донијети дуго очекиване и лијепе промјене у животу сваког од нас.

ОВАН - Вријеме је за нове побједе

У 2019. години били сте врло вриједни. Сада вам се чини да нисте постигли ништа значајно, али 2020. је дефинитивно ваша година среће и просперитета. Све најбоље је пред вама. Пацов, владар идуће године, бодри оне који се ослањају само на себе и не сумњају у свој успјех. Успјех вам неће пасти са неба, већ имате апсолутну заслугу за све што ћете добити. Очекују вас нове побједе - имаћете велики подстицај за остварење амбиција.

БИК - Остварење најљепшег сна

Бик тежи реалности и зато никада не прави нереалне планове. Међутим, 2020. промјениће поглед на живот, те ће припадници овог знака да повјерују да се снови заиста остварују. Елемент Земље управља 2020. годином, а то значи да ће Бик као земљани знак имати шансу за развој каријере и остварење финансијског благостања. Ово је савршен период да ризикујете и прихватите примамљиву пословну понуду. У 2020. години вас дефинитивно очекује велико самоостварење.

БЛИЗАНЦИ - Осјетите животну радост

Близанци сваку промјену очекују отвореног срца и са дозом оптимизма, па за њих свака година доноси нешто позитивно. 2020. неће бити нарочито необична за Близанце. Иако нас очекује миран период, Близанци ће ипак пронаћи начин да испуне свој живот авантуром и радошћу. Очекују вас нова открића, путовања и лијепа познанства.

РАК - Повратак лијепе прошлости

Успјех у наредној години очекује оне Ракове који су спремни да раде на себи и храбро крену ка зацртаном циљу. За Рака наредна година биће идеална за обнављање старих веза или враћање онога што сте изгубили у прошлости. Ово је савршен период за помирење са члановима породице, повратак у стари дом или спровођење недовршених планова из прошлости. Осврните се и мислите на ствари које вам највише недостају. Потрудите се да их вратите.

ЛАВ - Никада немојте одустати

Лавове очекује тешка, али изузетно важна година. Ово је период када треба да покажете упорност и креативне потенцијале. У 2020. години научите нешто ново, испробајте се у новој професији или промјените круг пријатеља. Очекује вас непредвидив период великих промјена, а многи ће промјенити и мјесто становања, можда чак земљу боравка. Нема потребе за страх, јер свака промјена биће почетак позитивних догађаја у вашем животу.

ДЕВИЦА - Вријеме је за породичне радости

Дуго сте чекали да вас живот награди за ваш труд. Радујте се, јер 2020. година биће извор среће за сваку Девицу, нарочито када је у питању приватан живот. У претходним годинама стално сте се трудили да успоставите добар однос са вољеном особом, будете добар родитељ или ријешите стамбено питање. 2020. година доноси вам прави породични склад и хармонију. Срећа вас нарочито очекује ако планирате вјенчање, стварање породице или стицање породичног дома.

ВАГА - Вријеме је да осјетите хармонију

Посљедњих година ваш живот је практично једна рутина састављена од посла, свакодневних брига и потпуног недостатка романтике и уживања. Коначно, 2020. година доноси прелијепе промјене. Спремите се на потпуни заокрет у вашем животу, у којем ћете уживати. Коначно ћете моћи да се опустите, осјетите мир, уживате баш сваког дана и осјетите истинску хармонију коју ће вам обезбједити вољена особа.

ШКОРПИЈА - Све се позитивно мијења

Да ли вам живот више није занимљив као што је некада био? Други вас нервирају, а посао вам је постао напоран? Са доласком 2020. све ће да се промјени. Слиједећа година је заправо најбоље вријеме да драстично промјените живот. Не обраћајте пажњу на успутне проблеме - сви они ће бити праве ситнице у односу на добитке који вам слиједе. Шкорпије су увијек ишле против правила, зато слободно срушите стереотипе. Година пред нама за вас ће бити период “чистог ваздуха” и изазова у којима ћете апсолутно уживати.

СТРЕЛАЦ - Судбински сусрет је пред вама

Док други чекају да им се срећа догоди и одмарају од посла, ви уживате. Али, свијесни сте да је за истинску хармонију потребно још неколико ситница. У 2020. години пронаћи ћете то што вам недостаје. Пред вама је и судбински сусрет, који ће донијети нешто на шта сте дуго чекали, можда чак и цијелог живота. Све ће драстично да се промјени, али у вашу корист и срећу. Због тог сусрета вјероватно ћете донијети и одлуку да се преселите на неко динамичније мјесто.

ЈАРАЦ - Пронађите време за себе

Бринете о другима толико година, трошите вријеме и енергију како ваши вољени не би морали ништа да раде, а потпуно сте заборавили на себе. Година пред нама донијеће вам прилику да коначно обратите пажњу на своје потребе. О чему сањате? Шта вас чини срећним? У 2020. години имаћете много шанси да остварите сваки свој сан. Размислите шта је ваша велика жеља и већ првог дана наредне године начините први корак ка њеном остварењу.

ВОДОЛИЈА - Концентришите се на оно најважније

За припаднике знака Водолије 2020. биће веома тешка и напета година. Неће бити много новца нити узбудљивих догађања. Ипак, имаћете прилику да постигнете циљ којем сте стремили више од годину дана. Овај период ће бити на сваки начин добар за тај циљ, само морате да се концентришете на оно што је најважније. Будите храбри, побједите страх, будите слободни. Останите своји и све ће на крају доћи на своје мјесто.

РИБЕ - Останите позитивни

За вас ће наредна година бити све, само не досадна. Ослободићете све своје унутрашње потенцијалне, а до изражаја ће доћи и ваше жеље и дугогодишње тежње. Ове године ћете сигурно пронаћи и нови, занимљив хоби или се вратити старом за који раније нисте имали времена. У вашем животу ће се појавити и једна особа изразито спортске грађе и на неки начин ће вам промјенити живот. Набоље, наравно. Помоћи ће вам да схватите како да уживате у животу. За вас је најважније да будете позитивни и без страха погледате будућности у очи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана