Прочитајте га у секунди: Јарац је резервисан, а од Шкорпије ће вас проћи језа

24sata.rs
Прочитајте га у секунди: Јарац је резервисан, а од Шкорпије ће вас проћи језа

Понекад је довољно свега пар минута и неколико реченица да схватите шта је ваш саговорник у хороскопу.

Ован

Јако лако. Он ће бити директан, брз и одмах ће ти прићи. Не прихвата “Не” за одговор. Типична Овновска реченица: “Ја сам главни и желим тебе.”

Бик

Спорији, темељнији приступ. Он је добро одјевен, увијек пун кеша и са неком храном у руци, устима или се креће ка њој. Типична Биковска реченица: “Желим ону сочну пилетину поред тебе у кревету.”

Близанци

Телефон, телефон, телефон. Комуницирају са свима, занима их све али, не дуже од 3 минута. Типична Близаначка реченица: “Само још један позив и ето ме.”

Рак

Он је повученији, стрпљивији и није толико нападан. Благе и нежне црте лица ће вам открити да је овај Мјесечев знак пред вама. Типична Раковска реченица: “Данас сам емотиван, а ти?”

Лав

Ха. Овде сигурно нећете доћи у ситуацију да не схватите шта је дотични у хороскопу. Он је главни, увијек и свуда, он је цар, он је.. Лав. Типична Лавовска реченица: “Велики Ја ти је пришао, хајде да ме мало обожавамо заједно.”

Дјевица

Скромност, повученост и педантност красе Девицу, тако да ће вам овај мушкарац прије рећи овако нешто: “Имаш малу флеку на мајици, је л’ могу да је обришем”?

Вага

Естета, лијепо обучен и пријатног, дипломатског става, овог човјека ћете препознати по типичној реченици за Ваге: “Мир у свијету и баланс у свему”.

Шкорпија

Продоран, фиксирајући поглед припадника овог знака учиниће да вас прође језа, а препознаћете га по типично Шкорпионској реченици: “Дођи ‘вамо.”

Стрелац

Позитиван и површни Стрелац, коме је партијање у ДНК коду, ће вас оборити с ногу кратко, јасно и ефикасно реченицом: “Хајдее на журкуууу!”

Јарац

Овог хладног, резервисаног мушкарца ћете препознати по традиционалном приступу мувању, типа као да је изашао директно из 19 вијека. Реченица која ће бити у његовом маниру: “Дјелујете ми озбиљни, а то је оно што највише волим”

Водолија

Да не кажем Лудолија. Овај знак ћете срести најчешће на журци, биће лудо обучен и потпуно другачији од свих других. Реченица са којом вам прилази: “Јеси пробала некад да скачеш из авиона?!”

Рибе

Припаднике овог знака препознаћете по сањалачком погледу, стидљивости и устручавању да вам приђу. Али, кад то учине, отприлике изгледа овако: „Музика је моја љубав, а могла би да будеш и ти.”

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана