Пред Овновима овог петка много компликација

ГС
Foto: скриншот

Иако можда последњи радни дан, овај петак биће препун изазова и компликација.

 Једва ћете чекати да почне викенд!

ОВАН

Неке ситуације на послу су доста компликоване и захтјеваће много ваше пажње. Ако радите са новцем, будите опрезни, јер су могући губици. У контакту са емотивним партнером јако је наглашена љубомора и оптуживање.

БИК

Огромна количина обавеза је пред вама, имате довољно енергије, али покушајте да се не префорсирате. У брзини је могуће направити грешке, будите обазриви. Једна особа вас јако интригира. Ако сте у вези – јака нервоза, свадљивост.

БЛИЗАНЦИ

Недовољна концентрација вам може донијети грешку или материјални губитак. Могуће су и тензије у сарадничким и партнерским односима. Расправе и размимоилажење и у односу са вољеном особом. Обоје се понашате тврдоглаво и искључиво.

РАК

Данас ћете морати да се посветите обавези или проблему који сте до сада покушавали да избјегнете или га одлагали. Напорни моменти су пред вама. Смета вам понашање вољене особе али не знате на који начин да јој скренете пажњу.

ЛАВ

Гужва, тензија, брзина, јер покушавате да завршите неки посао на вријеме, а страшно вам сметају особе око вас јер вам својим присуством и упадицама одвлаче пажњу. У односу са вољеном особом понављају се неке лоше ситуације.

ДЈЕВИЦА

Данас су ситуације у пословном сегменту ван ваше контроле. Или наилазите на велике блокаде и морате да чекате, или се пак ситуације одвијају огромном брзином. Бићете нервозни и нерасположени приликом сусрета са емотивним партнером.

ВАГА

У пословном сегменту су наглашени нервоза и притисак и тешко ћете подносити и околности, али и људе са којима долазите у контакт. Препирке са емотивним партнером, могуће је да на све стране лете оптужбе о превари или флертовању.

ШКОРПИЈА

Никако да се договорите по неким питањима са сарадницима, а могуће је и да вам папирологија прави озбиљне проблеме. Информације које добијате од вољене особе само ће додатно зачинити овај напоран дан. Покушајте да искулирате.

СТРИЈЕЛАЦ

Оптерећени сте дешавањима која утичу на вашу концентрацију. Узнемирени сте поступцима од стране колега или пословних сарадника. Планови тренутно дјелују неоствариво. Неке ријечи вољене особе вас оптерећују и терају вас да размишљате.

ЈАРАЦ

Ситне провокације дубоко ће вас нервирати, али не желите да другима пружите задовољство и покажете да су вас избацили из такта. На све ово – емотивни партнер или симпатија данас неће имати ни мало времена за вас. Нерасположење.

ВОДОЛИЈА

Морате да обавите битан договор. Покушаваћете да одложите, али бих вам савјетовала да свакако одете, јер је питање када ће се ова прилика опет указати. Нервоза и напетост у емотивним односима су присутни.Захлађење или ћутање.

РИБЕ

Имате осећај да сте на крају снага, али један битан пословни пројекат је већ при крају. Остало је да се одраде још папиролошки детаљи. Емотивни партнер вам квари планове својим промјенама у последњем тренутку, што вас јако нервира.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана