Пред Биковима важан пословни договор

ГС
Foto: илустрација

Све у свему, почетак нове седмице неће бити ни мало лош за већину астро припадника.

Шта су вама звијезде намјениле овог понедељка?

ОВАН

Гомилу задатака сте поставили испред себе и даћете свој максимум да их завршите. Ускакаће ту с времена на вријеме и додатне обавезе, па ћете морати да мијењате приоритете. Дан за иницијативу и комуникацију са особом која вам је интересантна.

БИК

Данас имате један важан пословни договор и размишљаћете на који начин да се поставите да бисте највише извукли од овог састанка. Емотивни сегмент је одлично постављен, можете се опустити са вољеном особом. Уживање.

БЛИЗАНЦИ

Забринути сте јер постоји могућност да један пословни договор буде одложен. Преузимите иницијативу и не дозволите да дође до пролонгирања. Људе са којима долазите у контакт не остављате равнодушним – комуникативни сте, забавни и духовити.

РАК

Осјећате се опуштеније и можете да се радујете, јер вам је јасно да ћете успјети да ријешите важну пословну ситуацију. До вас долазе вијести о финансијском приливу. Покрените се према особи која вам је интересантна, можете започети занимљиву комуникацију.

ЛАВ

Успјели сте да остварите већи дио од онога што сте намјеравали, и можете бити задовољни резултатима. Комуникација са пословним партнерима тече онако како сте планирали. Добро сте расположени и оставићете јак утисак на особу која вам је битна.

ДЈЕВИЦА

Свјесни сте да можете успјети да ријешите један проблем и максимално ћете се ангажовати да ово приведете крају. Договори са надређенима. Јака иницијатива према емотивном партнеру или особи са којом бисте жељели да остварите нешто више.

ВАГА

Требали би да будете прорачунати и да боље размислите прије него што покренете неке договоре. Међутим, тера вас јак импулс, нестрпљиви сте. Пазите да у журби не начините пропуст или грешку. Страстан и експлозиван дан у емотивним односима.

ШКОРПИЈА

Нешто што вам је представљало проблем можете решити уз помоћ сарадника или колеге. Велике могућности за финансијске приливе. Изузетно сте расположени да покренете комуникацију са особом која вам се допада, али немате стрпљења за њену успореност.

СТРИЈЕЛАЦ

За оне ствари које су кочиле, данас добијате још једну прилику да их и завршите. Зато прионите на посао и ангажујте се колико год можете. Једна особа покушава да вас анимира и заинтересује. Прија вам њена пажња, заинтригирани сте.

ЈАРАЦ

Неке ваше идеје из претходног периода је данас лакше реализовати. Ви сте у подстицајном расположењу, а и атмосфера у пословном окружењу је добра, па је лакше радити и сарађивати са другима. Своје расположење успјећете да пренесете и у однос са вољеном особом.

ВОДОЛИЈА

Вријеме је да конкретизујете или покренете договоре о којима дуже вријеме размишљате. Имате одличну иницијативу, људи су спремни да вас саслушају и сада је прави тренутак за активацију. Комуникација са особом која вам се допада тече глатко.

РИБЕ

Ово ни мало није лош дан, па се активирајте јер можете остварити један задовољавајућ договор или прискрбити себи фин финансијски прилив. Немојте пустити да овај дан прође без сусрета са вољеном особом, јер су пред вама страсни моменти испуњени љубављу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана