Познат је по непријатностима, али овај ретроградни Меркур биће берићетан за три знака

Срна
Познат је по непријатностима, али овај ретроградни Меркур биће берићетан за три знака

Први ретроградни Меркур почео је прошлог викенда и трајаће до 9. марта.

Познато је да ова астролошка појава није пријатна и може да донесе низ потешкоћа и непријатности, али овог пута за три знака ће бити срећан и берићетан!

Наиме, ретроградни Меркур у Рибама за три знака ће имати благотворан утицај! Провјерите да ли сте међу њима!

Рак

Да ли сте трошили вријеме на неважне ствари? Да ли је ваш лош став био препрека на путу према срећи? Да ли играте на сигурно и не преузимате никакав ризик? Вријеме је да се решите свих ствари које вас спријечавају да живите живот пуним плућима. Можда је вријеме да почнете да вјерујете како живот има много више да вам понуди од онога што тренутно добијате. Окружени сте добрим приликама које само треба да уграбите. Не бацајте вријеме и почните да живите пуним плућима!

Шкорпија

Вријеме је да оживите своју креативност. Ако сте у посљедње вријеме били неинспирисани и радили ствари по навици, ово је тренутак да пробудите своју машту и романтичну страну. Шта вам испуњава срце? Шта сте вољели да радите као мали? Шта увијек успије да вас одушеви? Сјетите се тих ствари, вратите им се и видјећете како ће се у вама пробудити давно успавана умјетничка креативност.

Рибе

Будући да је ретроградни Меркур у вашем знаку слиједеће три недјеље, то ће бити веома важан период за вас. Меркур ће вам помоћи да поново откријете ко сте ви заправо и да боље упознате и разумијете себе. Ово је право вријеме да вратите своје самопоуздање, да откријете своју снагу и све оно што вас чини јединственим. Запамтите да нико нема оно што ви имате.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана