Посљедњи Супермјесец стиже 11. аугуста 2022.: Четири знака доживјеће најважније промјене

ГС
Посљедњи Супермјесец стиже 11. аугуста 2022.: Четири знака доживјеће најважније промјене

У четвртак, 11. аугуста, пун Мјесец ће имати свој тренутак када ће украсти сунце и закорачити у снажан осјећај независности.

Усред смо сезоне Лава и на врхунцу смо љета, што значи да сунце у посљедње вријеме заузима средишње мјесто.

Ова ће лунација уједно бити и посљедњи Супермјесец у години, па ће због близине Земљи изгледати чак и већи од просјечног пуног Мјесеца.

Спремају се велике промјене у овом великом лунарном тренутку, па ћете жељети знати како ће пун Мјесец у аугусту 2022. утицати на ваш хороскопски знак.

Ова иновативна и лунарна енергија надахњује нас да изађемо из уобичајених рутина и ослободимо своје душе емоционалних окова који нас спрјечавају да будемо оно што јесмо.

Бик

Искористите овај тренутак за паузирање, размишљање и прилагођавање препрекама које су се недавно појавиле у вашем животу. Ово ће бити добродошло успоравање, посебно у свјетлу чињенице да имате пуно фрустрација и динамичан темпо на послу.

Лав

Овај тренутак посебно ће погодити ваше поље односа, па можете очекивати ​​бурне тренутке, барем док не разбистрите главу и отворите срце. Чека вас дилема између онога што вам говори разум и онога што вам говори срце. Останите вјерни својим потребама и жељама и покушајте пронаћи компромисно рјешење, оно увијек постоји, иако га можда не видите најјасније.

Шкорпион

Оно што је сигурно јестe да ћете у себи осјетити борбу између меког, емоционалног дијела вашег бића и оног који се треба заштитити. Такође, ово ће раздобље обојити ваше озбиљне намјере, односно потезе који би се могли односити на цијели ваш живот. То може бити купња или закуп стамбеног простора или обнова или ревизија односа с неким врло блиским у сродству - родитељима, браћом и сестрама... Такође, ово се може односити на потенцијално пресељење у заједнички простор с партнером, те напуштање родитељског дома, преноси Story.

Водолија

За Вoдолије ће ово бити врло интензивно раздобље у којем ће смоћи снаге прихватити све своје ексцентричности и убудуће је без срама показивати ​​свијету. Будите слободни бити неконвенционални и емоционално се отворити. Иако ћете бити врло озбиљни, то не значи да ћете се осјећати лоше; управо супротно – пратиће вас осјећај да је све у реду и баш онако како треба бити, преноси Story.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана