Почетак јесени за само ова 3 хороскопска знака доноси најбоље: Њима ће равнодневница донијети љубав и стабилан приход

ГС
Foto: Илустрација

Хороскоп открива шта вам доноси јесења равнодневница од 22. септембра - 3 знака Зодијака чека срећа и развој на почетку јесени!

Пред нама је једна узбудљива недјеља на астрполошком плану још увијек смо под утицајем ретроградног Меркура, а од 25. септембра очекује нас и млад Мјесец у знаку Ваге.

Венера, планета љубави, формира тригон са Ураном, а оно што има најснажнији енергетски утицај јесте јесења равнодневница, односно почетак јесени 22. септембра 2022. године.

Док Сунце улази у Вагу, 22. септембар чини да се дан и ноћ изједначе по трајању, а затим у наредним данима и мјесецима, дани постају краћи, а ноћи дуже.

Сва ова енергија почетка јесени одразиће се на хороскопске знакове, а посебно добру атмосферу и вибрације имаће сљедећа 3 знака Зодијака:

Ован

Нема бољег осјећаја него да завршите све своје задатке. Сада када сте растерећени од обавеза, спремни сте да се опустите. Уживате у друштву блиских људи, повезујете се лако са другима, желите да се забављате и освојите неко ново срце. Мјесец у Лаву ће 21. септембра плесати са срећним Јупитером у Овну, због чега ћете се осјећати већим од живота. Ви сте самоувјерена, духовита и особа која друге лако мотивише и покрене на акцију. Јесења равнодневница вам може донијети љубав, јер од 22. септембра, стварате толико нових веза.

Бик

Романтична Венера тренутно засљепљује вашу пету кућу љубави, страсти, задовољства и самоизражавања, што повећава вјероватноћу да проведете квалитетно вријеме са неким ко вам је освојио срце. Али, током јесење равнодневнице могуће је да ћете жељети да се посветите себи и радите на здравој љубави према свом бићу. Импровизујете, спонтани сте, а појачана је енергија на пољим љубави, романтике и забаве. У пословној сфери вас очекују занимљиве идеје – могуће је да ће оно што сте смислили наићи на одобравање и да можете да зарадите стабилан приход.

Рак

Очекују вас узбудљиве вијести на љубавном плану. Могуће је и да ћете добити информацију о унапређењу на послу. Мјесец — који је ваша владајућа планета — ће се кретати кроз вашу другу кућу новца и стабилности 21. септембра, што говори о могућем повећању прихода јер формира тригон са срећним Јупитером у вашем сектору каријере. Вријеме је да преузмете вођство у новом професионалном подухвату! Млад Мјесец и енергија јесени вас подстичу да средите свој дом, декоришете га и учините свој простор оазом позитивне енергије, преноси Атма, пише Жена.Блиц.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана