Почетак 2022. ће бити посебно срећан за ова три хороскопска знака

Срна
Почетак 2022. ће бити посебно срећан за ова три хороскопска знака

Јануар ће бити мјесец у којем ће поједини припадници Зодијака имати више среће него други. Провјерите да ли се налазите међу њима.

Јануар ће бити мјесец у којем ће поједини припадници Зодијака имати више среће него други. Проверите да ли се налазите међу њима.

Близанци

У првом мјесецу нове године Близанци ће сијати предивном енергијом. Од првог до посљедњег дана јануара они ће се осјећати као да живе у бајци. Постоји велика вјероватноћа да ће им се остварити жеља за коју су полако почели да губе наду.

Према лунарном кинеском календару 2022. је година Воденог Тигра па ће већ на почетку године Близанци амбициозно кренути у остваривање својих циљева. Чуда се догађају, а овај знак би се требао да се припреми на многа изненађења.

Стрелац

Стрелчеви ће бити веома срећни, јер ће им се остварити љубавне жеље. Они који су дуго сањали о упознавању сродне душе, у овом мјесецу ће упознати неког посебног. Стрелчеви који су већ пронашли партнера ће у јануару почети да размишљају о слиједећем кораку - заједничком животу или вјенчању.

Ако већ познају тог неког посебног јануар ће бити право вријеме да скупе храброст и направе први корак.

Водолија

Водолије ће на самом почетку нове године уложити пуно труда у остварење својих жеља. То ће им бити најсрећнији мјесец у новој години и то на свим животним пољима - у финанцијама, љубави и здрављу.

Биће пуни енергије, вјероваће у себе, па ће одлучити и да ризикују како би остварили нешто што већ дуго желе. Интуиција ће им помоћи да донесу праву одлуку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана