Почело је раздобље Дјевица, а ова три хороскопска знака су идеалан избор за њих

Г.С.
Почело је раздобље Дјевица, а ова три хороскопска знака су идеалан избор за њих

Почело је хороскопско раздобље Дјевица, а ови знакови су њихови идеални љубавни партнери по астролошким карактеристикама.

Астролог Кесиди Кејн за Bustle је открила да су то знакови са снажним осјећајем одговорности. Кејн тврди да су за Дјевице најкомпатибилнији знак заправо Рибе, управо зато што су толико различите. Каже да је веза између та два знака најчешће веома изазовна због снажних разлика, па сматра да су ово знакови којима Дјевице треба да се посвете како би оствариле мирне и стабилне везе.

Бик

Бикови су приземљени и веома поуздани, баш попут Дјевица. Али за разлику од Дјевица, које су склоне претераној бризи о свему, Бикови знају када треба да стану, па Дјјевицама могу да буду од велике помоћи у животу. Подсјетиће их кад треба да стану, дубоко удахну и смире се.

Рак

Ракови код Дјевица могу да извуку ону мекшу, емотивнију страну, док ће Дјевице њима помоћи да у животу остваре структуру која им недостаје. Ова комбинација може произвести љубав дубљу него што су Дјевице икад мислиле да могу да осјете према некоме, преноси хрватски Индекс.

Јарац

Јарчеви су, попут Дјевица, амбициозни, марљиви и одлучни, што их чини идеалним партнерима. Оба су земаљски знаци, што значи да дијеле исте вриједности, због чега њихове везе могу бити веома успјешне. Јарчеви разумију пословне амбиције својих партнера и неће им сметати посвећеност послу коју Дјевице имају често и у превеликој мјери.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана