Почела је сезона владавине Лава: Спремите се за експлозију емоција и напредовање у послу

Б92
Почела је сезона владавине Лава: Спремите се за експлозију емоција и напредовање у послу

Сезона владавине Лава у Зодијаку почиње 23. јула и завршава се 22. августа. Чини нам се да је на хиљаде лавова и лавица спремно да урликне од среће због тога.

Температуре су вртоглаво високо, наш тен је никад лепши и славимо рођендане наших драгих лавова и лавица. Па гдје ћете веће среће. Славимо краљевски, очаравајући, привлачан, самоувјерен и страствени знак.

Људи рођени у овом знаку су једни од најодлучнијих. Када их неко или нешто привлачи они ће дати све од себе да то или тај неко буде њихов. Увијек су спремни за забаву, али су у вези увијек верни па њихови партнери могу мирно да спавају.

Они су велике мазе и нежна бића са снажним и дугим канџама. Иако нису много интровертни, они најбоље размишљању и доносе најбоље одлуке док су у кревету. Њихово друго име је харизма јер освајају све око себе без шале. Увијек ћете моћи да се ослоните на њих без обзира шта год да вам затреба.

Веома утичу на животе других људи, а посебно када се неке планете нађу у овом знаку.

Сунце у астрологији представља нас онакве какви смо заиста. Лавовима влада Сунце и даје им њихову страст и такмичарски дух. Они воле да их људи цене и препознају по томе ко су, а воле да осјете све аспекте живота и сијају попут Сунца.

Мјесец представља ваше емоције и очекивања, а одговоран је за сва наша подсвесна осјећања која имамо. Уколико вам је Мјесец у Лаву онда сте ви ентузијаста и оптимиста.

Меркур је тај који је одговоран за комуникацију и дјелује као преводилац међу знацима. У грчкој митологији био је гласник. Зато се осјећамо дисконектовано када је Меркур ретроградан. Они којима је Меркур у Лаву увијек говоре са командом и ауторитетом у гласу. Зато их сматрају специфичним и експресивним.

Венера представља снагу и здравље међуљудских веза. То је планета љубави, сензуалности, љепоте и комфора. Они којима је она у Лаву су посвећени љубавници, воле старомодне везе, дејтове и уче све што могу од особе са којом су прије него се упусте у сексуалне играрије. Воле да су главни у кревету, а посебно су вјерни партнери и посвећенису у потпуности особи са којом су у вези или браку.

Марс је владар примитивних акција, контролише наше жеље, импулсе и агресију. Он је она снага која нас ујутру покреће да устанемо из кревета и у потпуности је супротан енергији Сунца. Они којима је Марс у Лаву никада не недостаје креативности. Имају јаку вољу и емоције и посвећени су испуњењу своје сврхе на овом свијету јер знају тачно која је њихова улога. Имају једну од најјачих сексуалних енергија. Уколико се нађете у кревету са особом којој је Марс у Лаву спремите се да имате најбољу ноћ у вашем животу.

Јупитер је највећа планета нашег сунчевог система и представља успјех, знање и напредовање. Они којима је Јупитер у Лаву највише профитирају када у првом плану стављају неке друге људе. Осјећају се увређено уколико се неко не слаже са њиховим мишљењем.

Сатурн је планета рестрикције и контроле. Владар је граница и одговорности, а Сатурн у Лаву значи да имате различите начине којима изражавате ваше страсти и жеље. Стидљиви сте и резервисани у јавности, али и веома креативни.

Уран је владар будућности и задужен је за напредовање и проширење територије. Воли технологију и открића, а они којима је Уран у Лаву нови трендови су веома занимљиви.

Нептун у Лаву охрабрује вас да будете прави ви и да слиједите ваше снове без страха. Он представља инпирацију, владар је духовности и младости, пише Yourtango. Доминира кроз интуицију и саосjећање. Нема много живих људи којима је Нептун у Лаву јер је њему потребно 165 година да направи пун круг.

Плутон у Лаву покреће његове скривене жеље, иницира промене и позитивност. Они који су рођени са Плутоном у Лаву су моћни, одлучни, снажне воље и јаки.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана