По чему хороскопски знакови препознају да су пронашли сродну душу

ГС
По чему хороскопски знакови препознају да су пронашли сродну душу

Кад год ступимо у нову везу, увијек се надамо да је то-то и да ће потрајати. Међутим, чешће него не, ствари се распадну и останемо сломљеног срца. На сву срећу, постоје неке особине личности које нам могу помоћи да препознамо да ли ће нам та особа одговарати "на дуге стазе", а астрологија открива које су то особине у питању.

Ован

Знате да сте пронашли праву особу када коначно упознате некога ко изазива ваше интересовање и узбуђење, а да притом не осећате страх.

У прошлости сте се осећали као да вас друга особа гуши, али са овом особом осећате се као да можете да се попнете на врх зграде, вриштите од среће и свима кажете колико сте заљубљени.

Не осјећате се ограниченим од стране те особе, осећате се довољно слободним да будете оно што заиста јесте. Коначно се осећате као да сте са неким ко жели да путује кроз живот са вама уместо да вас држи доле.

Бик

Знате да сте пронашли оног правог када вас више не преплављују осеćања несигурности или љубоморе, и уместо тога уживате што ту особу доводите у свој свет. У прошлости сте имали проблема са поверењем или сумњом у своје везе, али ова нова особа чини да се осећате смирено, безбједно, охрабрено и срећно.

Не морате да бринете о томе коме она шаље поруке или да ли су њена осећања јака као ваша – она не ради ништа осим што чини да се осеćате угодно, безбједно и вољено.

Дакле, умјесто да се осећате узнемирено или несигурно, уживајте док гледате како она зарања у ваш живот као нико никада раније.

Близанци

Знате да сте пронашли праву особу када не осеćате потребу да глумите пред њиом. Цијео свој живот, до ове тачке, сте се осећали као да морате да носите маску пред другим људима.

Волите да будете енергични и живахни и као такве вас већина људи познаје, али се осеćате исцрпљено од притиска да се стално штитите том маском, да скривате своју несигурност и своја осећања за себе.

Знате да сте пронашли праву особу када коначно можете открити своју људску, крхку и рањиву страну.

Рак

Знате да сте пронашли праву особу када сте са неким ко цени породицу, лојалност и односе колико и ви.

То не мора да значи да има савршену, лепу породицу – то само значи да сте са неким ко брине о осећањима, благостању и срећи људи који им највише значе.

Осећате се као да вас он разуме боље од било кога и да сте коначно срели некога ко се према вама односи са исто толико саосеćања колико ви дајете другима.

Лав

Знате да сте пронашли "праву особу" када сретнете некога ко вас 'прозива' због ваших лудорија. Веома сте топла и љубазна особа и зато што сте увек били креативни и успешни, нисте се суочили са много одбијања.

Дакле, када сретнете некога ко вам не допушта свашта и не чини да се осеćате као да сте ван контроле, знате да сте у правој вези.

А осим тога, осеćаćете се подржано, вољено и среćно - то је најбоља комбинација за вас.

Девица

Знате да сте пронашли "праву особу" када вам веза коначно донесе више радости и узбуђења него анксиозности и стреса.

Ви сте особа која хронично претерано анализира ствари и у везама се увек борите са осеćањем сумње и доследне самокритичности.

Када се појави особа која вам помаже да изађете из тих оквира, која увиђа све ваше предности и која вас чини среćним, знате да сте пронашли праву особу.

Вага

Знате да сте пронашли праву особу када сретнете некога ко не пада одмах на вашу харизму и неодољиву личност.

Навикли сте да радите шта год желите, када желите, захваљујуćи свом једноставном шарму.

Дакле, када упознате некога ко вас воли онакве какви заиста јесте, али вас такође упозорава да се нађете на пола пута, уместо да добијате оно што желите 24/7, знате да никада неćете дозволити тој особи да оде од вас.

Шкорпија

Знате да сте пронашли праву особу када се осеćате као да можете да срушите зидове које сте изградили око себе.

Иако сте невероватно емотивни и магнетични, такође сте склони да будете тајновити – дозвољавате људима да виде само оно што ви желите да виде.

Дакле, када дође особа која се не плаши ваше снаге и уместо тога се усуди да вас изазове да им покажете сва своја лица, волеćете дубоко и среćније него икада раније.

Стрелац

Знате да сте пронашли "праву особу" када коначно можете бити компликовани и тродимензионални пред њом. Склони сте да се усмерите ка позитивном и среćном ставу, и то је дивно – то не значи да сте неискрени или лажни на било који начин.

Али када постанете познати као среćна, позитивна особа, расте притисак да се осеćате као да увек морате да будете такви пред свима.

Када дође "права особа", биćете слободни да коначно будете рањиви, понекад љути и комплексни – у суштини, са правом особом, биćете слободни да будете тродимензионално људско биćе.

Јарац

Знате да сте пронашли праву особу када више не осеćате да морате да објашњавате себе и своје понашање, јер вас та особа једноставно разуме.

Уместо да се носите са произвољним правилима и смешним играма које мрзите када је љубав у питању, ви сте са неким ко је на вашој таласној дужини, са неким ко је директан, ко буди ваш оптимизам и ко разуме и цени суптилни и духовити део вас, што веćина људи пропушта.

Водолија

Знате да сте пронашли праву особу када нестане ваша потреба да будете дистанцирани, јер сте толико фасцинирани и привучени том особом.

Обично држите дистанцу када се ради о упознавању и новим везама, јер се тако осеćате најудодније и задржавате контролу, али ова особа вас тера да се понашате на начин на који никада раније нисте - отворенији сте, рањивији, јер разговори које водите са том особом и енергија коју делите са њима чине да се осеćате пријатно и будете оно што заиста јесте. То је задовољство какво дуго нисте осетили.

Рибе

Знате да сте пронашли праву особу када сретнете некога ко вас охрабрује да будете активнији, радоснији и живљи, као никада до сада. Увек сте имали бујну машту и много идеја о томе где сте желели да идете, али до овог тренутка се нисте осеćали довољно сигурно и подржано да бисте се усудили да те снове претворите у стварност.

Али са овом особом осеćате се као да сте коначно пронашли некога ко вас охрабрује, иде у корак са вама и омогуćава вам да слиједите своје снове.

Коначно се осећате као да сте нашли некога ко вас види као суви потенцијал и као да сте јаки и способни.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана