Пет знакова зодијака са којима не знате на чему сте

B92
Пет знакова зодијака са којима не знате на чему сте

Они ће вам дjеловати незаинтересовано и хладно чак и када горе изнутра.

 Њихова природа је таква, да ријетко или скоро никада не одају своја осјећања или бар не у њиховој пуној снази. Уколико од њих тражите експлозију, начекаћете се али не брините то није због вас, то је његова природа.

Водолија не жели бити повријеђена.

Они једноставно не воле да показују осјећања јер мисле да ће због тога дјеловати рањиво. Радије ће држати дистанцу него да се отворе некоме и допусте да свијет види да нису толико снажни колико воле да мисле да јесу.

Шкорпија се плаши издаје.

Шкорпије отварање и показивање осјећања повезују с могућности да их неко изда, због чега им се никако не исплати да се отворе према другима. Избјегавањем показивања осјећања имају утисак да су заштићени од спољашњих утицаја.

Дјевица је перфекциониста а осјећања не иду уз то.

Своја осјећања и рањивост крију иза перфекционизма, иако глуме да цијело вријеме имају одговор на све, мање су шансе да ће неко видјети колико су заправо рањиви а често су и смртно озбиљни.

Близанци воле да се осјећају сигурно.

Не подносе да их неко сматра рањивим, зато се увијек прилагођавају људима у чијем су друштву. Ако свакоме покажу другу страну своје личности, нико их неће упознати у потпуности, а Близанци се због тога осјећају доста сигурније.

Бик воли да је недодирљив и тога ће се тврдоглаво држати.

Бикови крију своју рањивост и осјећања иза тврдоглавости, па због тога често остављају утисак да су јако снажни и недодирљиви. Истина је да се они на тај начин само штите јер не умију да се носе са осјећањем рањивости.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана