Пет знакова који ће се обогатити до 2025. године

ГС
Пет знакова који ће се обогатити до 2025. године

Ова година је пуна неизвјесности, наглих преокрета које нам судбина доноси и изазова живота.

Неки знаци ће кроз све недаће пливати баш као рибе у води, док ће други имати мање среће. Поједини знаци ће, такође, бити међу ретким срећницима који ће спознати и љубав свог живота, други ће имати бројне пословне понуде, а трећи ће профитирати на неке чудне начине, али новац ће свакако доћи у њихов живот. Турски астролози открили су који ће то знаци имати највише среће у 2023 години.

(Лав) - најсрећнији знак

Лавови ће ове године дефинитивно бити међу најсрећнијима. Пуцаће од позитивне енергије која ће им помоћи да остваре готово све што пожеле, па чак и да пронађу љубав. Звезде су лавовима наклоњене више него икада, па је савет да они искористите повољан астролошки апсект на свим пољима, а поготово на љубавном. Захваљујући невероватној харизми лавови ће оставити добар утисак на саговорнике, што ће им помоћи не само на пољу љубави и пријатељства, већ и у финансијској сфери.

(Девица) - држе све конце у рукама

Девице су иначе веома обазриве и методичне. Њихове главне планете заштитници су Меркур и Сатурн, а оне ће се и у наредној години налазити у прилично повољном положају. Девице ће у 2023. држати све конце у својим рукама, све ће бити под њиховом контролом, што ће им подићи самопоуздање и учинити их још способнијим и вештијим на свим пољима. Оне ће у наредним данима успети да реше велике и важне проблеме и то постепено, један по један. Звезде саветују да је ово најбољи начин да заблистају у пуном сјају.

(Вага) - стижу паре

Година 2023. ће бити веома турбулентна за Вагу. Припадници овог знака наћи ће се у комплетном хаосу. Око њих ће се свашта дешавати, прилике ће само искрсавати, а могуће је да ће неколико добрих испустити. Можда би сваки други знак требало да брине, али не и Вага. Звезде им поручују да је ово за њих идеалан период. Остатак године ће вам понудити обиље шанси за успех, највише на пољу финансија. Према турском хороскопу, 2023. ће бити једна од најупечатљивијих година за оне рођене у овом знаку. Ваге тако треба да размишљају о томе где је најбоље да инвестирају, будући да се овај повољан пословни аспект ретко јавља.

(Шкорпија) - оствариће стари сан

Шкорпијама ће ова година бити одлична, а у њој ће моћи да остваре најважније циљеве. Ако постоји неки стари сан, нешто о чему дуго маштају и што дуго прижељкују, ове године ће или остварити или ће бити на корак од испуњења жеље. Све се дешава убрзано. Шкорпије неће имати времена за оклевање, а испоставиће се да је то најбоље за њих. У 2023. години ће успети да из најтежих ситуација изађу као победници, тако да за њих нема бојазни на било ком пољу да покушају да окушају срећу.

(Рибе) - под заштитом звезда

Рибе су у изузетно позитивној ситуацији, за њих нема препрека у овој години. Оне су се наоштриле да остваре све своје науме, савладају све препреке и не дозвољавају да им ико стане на пут. У овоме имају помоћ звезда које ће их буквално штитити на сваком кораку и у свакој ситуацији. Охрабрене овом подршком, Рибе ће се у 2023. са лакоћом носити са свим потешкоћама. Ма колико животних проблема да наиђе Рибе ће из њих изаћи као победници. 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана