Пет хороскопских знакова који се тешко заљубљују

ГС
Foto: Image by Karolina Grabowska from Pixabay

Многи хороскопски знакови су веома опрезни када је љубав у питању – споро се заљубљују, скривају праве емоције и веома често због сопствених страхова пропусте љубав свог живота.

Отворити се у потпуности другој особи није нимало лако, а заљубити се и то признати другој особи за многе астро знаке је прави изазов. Можда разлог лежи у чињеници што су многи доживјели горка разочарења или је једноставно њихов карактер управо такав.

Предстваљамо вам пет хороскопских знакова којима је прилично тешко да у потпуности предају своје срце и заљубе се...

Бик

Бику апсолутно није лако да отворено покаже своје емоције. Чак и ако изласци трају мјесецима и већ је развио осјећања према тој другој особи, никад му не би пало на памет да отворено говори о њима, а камоли да призна да је заиста заљубљен. Бик би прије пристао на раскид, него побиједио свој его.

Близанци

Досада и сасвим нормалан живот? За Близанце звучи као најгора ноћна мора. Зато овај ваздушни знак често покушава да занемари своје осјећаје како не би постао досадан и монотон свом потенцијалном партнеру. Прије него што се заљубе, Близанци заиста морају да буду 100 одсто сигурни да ће с будућим партнером проводити узбудљиво вријеме.

Рак

Ракови воле да буду заљубљени, али само заљубљивање је за њих веома тешко. Овај водени знак изузетно је опрезан и када је ријеч о везама веома лако одустаје. Рак се толико боји разочарања, те због свог страха од неуспјеха често већ на самом почетку одбија потенцијалне партнере.

Дјевица

Сви знају колико су Ђевице компликоване, уредне и перфекционистички настројене у животу. Управо то очекују и од свог партнера. Због наведених особина, изузетно је тешко удовољити њиховим захтјевима. И зато Ђевицама треба много времена да пронађу господина правог.

Шкорпија

Шкорпија је крајње сумњичава и опрезна у свим подручјима живота. Стога није ни чудо да не може тако лако да се заљуби. Шкорпије се тешко отварају другима, а иако имају много прилика, увијек чекају оног правог. Опрез их спасава од разочарења и повријеђености, али такође због ње пропуштају бројне прилике, пише miss7.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана