Пажљиво са Рибом, а Овну реците све

24sata.rs
Пажљиво са Рибом, а Овну реците све

Сваки знак Зодијака има специфичне карактерне црте, жеље и однос према животу и људима.

Такође, сваки знак има једну ствар која искаче у приоритетима кад су љубавни односи у питању. Да ли је то вјерност, комуникација или искреност, провјерите у тексту.

Ево шта сваки знак тражи у љубави

ОВАН

Воли отворене и директне партнере и љубавнике, не воли игрице и не воли да чека. То је и разлог зашто им нестрпљивост и недостатак спонтаности може потпуно да уништи везу. Најтеже ће им пасти ако схвате да партнер нешто скрива од њих. Зато послушајте савјет, будите директни и реците Овну шта мислите.

БИК

Знаку Бика најважнија је нежност и префињеност. Желите ли да покажете Бику љубав, учините то без вулгарности, непристојности или грубости. Овај знак највише држи до естетике, уз Вагу.

БЛИЗАНЦИ

Овом знаку најважнија ствар у вези је - комуникација. Ако не живите заједно и ако се не виђате сваки дан, телефонски позив, мејл или СМС порука биће довољна да Близанац зна да сте заинтересовани. Ако нисте у сталном контакту, то може да буде погубно за везу. Осим ријечима, комуницирајте и дјелима.

РАК

Као прави породични људи, Ракови желе да се осјећају заштићено, али и да и они имају улогу заштитника. У њима то ствара осјећај сигурности из које ће се развити дубока љубав. Вјерност, повјерење, осјећај сигурности и заштите у загрљају вољене особе за Рака је најплеменитији осјећај.

ЛАВ

Лава ћете препознати и по дјечијој заиграности која им је јако важна. Они су попут заиграних беба лавића. Али да би Лав био толико заигран, нежан и искрен, треба га пустити да осјећа неспутано и слободно. Из таквог окружења код њега ће произаћи страст и љубав.

ДЈЕВИЦА

Дјевице у љубави код партнера првенствено траже доброту и спремност на помагање. Ако сте хладни тешко ћете освојити срце Дјевице. С друге стране, Дјевице ће се потпуно предати особи ако виде да је њежна према слабијима од себе, млађима или старијима, људима којима је потребна помоћ у било којем смислу, или животињама.

ВАГА

Ваге у свему траже равнотежу, мир, склад… Управо им то треба и у односима. Зато њихов партнер мора да буде прилагодљив. Ваге цијене труд и ако виде да покушавате да се прилагодите, опростиће сваку грешку.

ШКОРПИЈА

Шкорпије без искрености и поштења се осјећају испразно и издано. Јако им је важан секс, а то ништа не значи без отвореног односа. Такође им је битно да партнер зна да чува тајну за себе и да не прича свима наоколо детаље о њиховом односу.

СТРИЈЕЛАЦ

Стријелчеви воле материјалне поклоне, исказивање љубави, давање и примање које се види. Од партнера траже да им повремено дозволи да буду у центру пажње. Добар секс је, наравно, обавезан.

ЈАРАЦ

Поштовање, радна етика одржава Јарца у животу, а важна му је и љубав. Емотивна преданост је нешто што захтјева од партнера. Немојте да га узимате здраво за готово, а понекад и превише похвала може да доживи као нешто увредљиво.

ВОДОЛИЈА

Водолије јако воле да експериментишу, а без авантуре не могу да замисле живот. Без праведности и отворености за нове идеје такође не могу да опстану.

РИБЕ

Најњежнији и најосјетљивији знак су Рибе. Њихови партнери морају увијек да пазе да им не повреде ојсећања. Рибе траже партнера који је осјећајан и емпатичан, пише 24 сата.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана