Ово су знаци Зодијака који су превише директни: Да ниси и ти тај знак

Г.С.
Ово су знаци Зодијака који су превише директни: Да ниси и ти тај знак

ЗА њих важи изрека: "што на уму, то на друму".

Стрелац

Свиђало се то вама или не, људи рођену у знаку Стрелца ће увијек рећи оно што мисле и ни на који начин неће покушати да сакрију нешто. Када вам треба искрено мишљење, питајте особу рођену у овом знаку. Они не покушавају да ублаже истину. Управо због тога што се не плаше да кажу шта мисле, рођени у знаку Стрелца нису најбоље друштво дволичним особама. Када су нервозни, од њих можете чути ствари које ће вас шокирати. 

Водолија

Људи рођени у знаку Водолије су веома друштвени и отворени. И управо их ови квалитети претварају у људе који кажу директно шта имају да кажу без превише „паковања". Иако су добре дипломате, оне говоре своје мишљење без икаквих ограничења и не замарају се тиме да ли ће то задовољити оне који их слушају. Водолије су по природи тврдоглаве особе и снажно подржавају своје мишљење без обзира на реакције других. Они имају отворен ум и аналитички начин размишљања и сматрају да је императив да свако изрази своје ставове на искрен начин.  

Близанци

Близанци знају да буду врло директни и у неким тренуцима вас могу шокирати, поготово ако их не познајете довољно. Често се не кају послије онога што имају да кажу. Тек када схвате какав утицај њихове ријечи имају, осјећају жаљење, али циклус понављају јер они једноставно размишљају наглас. Због свог отвореног понашања многи их могу сматрати неосјетљивим особама, преноси "Србија Данас".

Ован

Ован је један од најхрабријих знакова Зодијака. Ако постоји неко ко ће вам рећи истину у очи, онда је то без сумње Ован. Они који су рођени у овом знаку не брину превише о мишљењу других о њима, тако да дипломатија није њихова јача страна. Неће сакрити истину само да вас не би узнемирили и рећи ће директно шта имају да кажу. Самоконтрола је основни квалитет овог ватреног знака, али постају врло нервозни уколико не желите да чујете шта имају да вам кажу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана