Ово су знаци Зодијака који никако не би требало да љетују заједно

ГС
Foto: Илустрација/Пекселс

Планирање идеалног љетњег одмора није једноставан процес. Одабир правог мјеста, правог хотела и проналажење најбољих локалних ресторана су одлуке које могу уљепшати или уништити ваш одмор. Најважнија одлука је, међутим, са ким ћете ићи на одмор.

Прије него што се спакујете, важно је да провјерите да ли сте ви и ваш „партнер“ компатибилни за путовање. Наставите да читате и сазнајте са којим хороскопским знацима никада не би требало да идете на љетовање.

 

Ован са Шкорпијом

Овновима није страна авантура. Као први знак Зодијака, они увијек траже сљедећу најбољу ствар и на сваком путовању ће тражити најузбудљивије излете. С друге стране, њихова тврдоглавост им отежава путовање са великом групом и могу постати импулсивни. Они желе да доносе спонтане одлуке, умјесто да се ослањају на одређени план пута. Из тог разлога, методичној Шкорпији може бити тешко да ужива у путовању са Овном. Овнови имају тенденцију да траже узбуђење и спонтани су. Шкорпија, с друге стране, више воли да направи план и да га се држи. Са оба ова знака којима влада страствени и агресивни Марс, мала неслагања могу сваког тренутка пробудити вулкан Санторинија.

 

Бик са Стрелцем

Бикови су познати по својој љубави према луксузу и екстраваганцији. Одмор са Биком ће укључивати обиље хране, куповине и спа сесија. Иако можда немају проблема да путују са другим земљаним знаковима (Јарац или Девица), сцена се мијења када путују са Стрелцем. Стрелац, који је авантуриста љета, вјероватно ће жељети да ради ствари које би Бика могле учинити мало нервозним или га у сваком случају одводе из зоне удобности. Непажња Стрелца ће „ударити” на живце Бика.

 

Ако сте Близанци, избјегавајте Рака

Близанци су друштвени, шармантни и духовити. Дакле, путовање са њима је искуство као ниједно друго. Не плаше се да стекну нове пријатеље док су на путу. Међутим, овај интелектуални ваздушни знак није тип који се лако опушта, чак ни на одмору. Ако више волите опуштен бијег, Близанци могу да вас исцрпе због сталне потребе за разговором. Ракови су те врсте. Ако Рак оде на одмор са Близанцима, вјероватно ће им требати још један одмор након тога да напуне своје батерије. У међувремену, Близанци ће се осјећати ограничени у друштву Рака. Дакле, иако ова два знака добро одговарају као пријатељи једно другом, одмор је нешто што би требало да избјегавају.

 

Рак са Водолијом

Као љубитељи удобности и мира, Ракови су најсрећнији када њихов одмор карактерише приватност, удобност и опуштање. Овај дух није дорастао бунтовнику зодијака, Водолији. Водолије желе да потпуно уроне у локалну културу гдје год да се налазе. Не занимају их хотели са пет звјездица или оброци са Мишелиновим звјездицама. Они више воле да оду од утабаних стаза да би пронашли јединствена искуства. Мало је вјероватно да ће Водолија успјети да убиједи Рака да се извуче из рутине, чак и ако су на међународној дестинацији. Борбе између ова два знака су неизбјежне.

 

Лав са Дјевицом

Лавови су обично доминантне личности на одморима што их чини одличним сапутницима на путовању за опуштеније знакове попут Близанаца или Стрелаца, али не толико за организоване знакове попут Дјевице. Путовање са Лавом може да стресира Дјевицу, а Лавова динамична личност их често може засјенити. Дјевици ће такође бити тешко да се опусти уз сва дружења и планове у посљедњем тренутку којима Лав има тенденцију да се препусти на одмору. Дјевице преферирају структурирани план са табелама, резервацијама и предвидљивошћу. Лаву ће досадити Дјевица која стално пази на сат и држи се строгог распореда.

 

Дјевица и Вага – не, никако!

Орјентисане на детаље, Дјевице су најбоље у планирању одмора и никада се нећете запитати шта је сљедеће са Дјевицом поред вас. Док се придржавање распореда осигурава да ништа не пропустите, то вам такође може одузети прилику за праву авантуру. Ово може постати проблем за Ваге које воле забаву и које више воле да задрже отворене могућности. Вага жели од свега по мало, док Дјевица не воли идеју да губи време бесциљно лутајући. Ова два знака не само да желе различите ствари, већ могу имати и проблеме у међусобној комуникацији.

 

Вага и Јарац

Ваге су познате по својој љубави према луксузу и умкетности. Сваки одмор је прилика за Ваге да покажу своју естетику и потроше новац. Ово не слути добро за финансијски одговорног Јарца. За разлику од Ваге која се на одмору не труди да провјери стање у банци, Јарац ће свуда покушати да уштеди новац. Ово двоје ће већину свог путовања провести борећи се око тога гдје да једу, колико касно да остану у изласку и да ли је ова екскурзија вриједна новца или не. Вага ће мислити да је Јарац превише шкрт, а Јарац ће Ваге сматрати неозбиљним. Иако ниједан од ових знакова неће јасно изразити њихову фрустрацију, пасивно-агресивни коментари ће доћи.

 

Шкорпија и Рибе

Шкорпије су најбољи сапутници за удобан одмор. Међутим, тешко им је да уживају у спонтаности која долази са млазним подешавањем. Узнемирени су када ствари не иду по плану, што може довести до иритације и фрустрације. С друге стране, безбрижне Рибе уживају у непознатом и воле да иду уз ток ствари. Такође је мање вјероватно да ће преузети одговорност када ствари крену наопако, остављајући Шкорпију да сама покупи дијелове и пронађе рјешења. Шкорпија ће брзо замјерити равнодушност Рибама, а Рибе неће моћи да поднесу Шкорпијин песимистички став. Ово двоје вјероватно неће разговарати када се врате са одмора.

 

Стрелац и Ован

Стрелац је познат као свјетски путник зодијака. И док је лијепо знати понешто о локацији на коју путујете, Стрелац може бити помало заповједнички када је туристички водич. Пошто често путују, Стрелчеви мисле да „најбоље све знају“. Међутим, ово може бити проблем за једнако тврдоглавог Овна, који не прихвата да му се говори шта да ради. Ован и Стрелац се могу слагати код куће, али заједничко путовање ће сигурно довести до игре моћи. Ован је превише поносан да би признао да његова идеја није најбоља. Стрелац, с друге стране, више воли да добије борбу него компромис. Све дане одмора ће провести у борби ко зна више, умјесто да се опуштају.

 

Јарац и Лав

Јарчеви су познати по свом финансијском знању и лидерским квалитетима. Све ће бити уређено на путовању са овим земљаним знаком. И док ово може бити добра ствар када се обезбјеђује боља цијена за резервације унапријед, може имати и своје недостатке. Јарчеви су под притиском да траже финансијску прилику, умјесто да само уживају у путовању. С друге стране, Лав је ту да се добро проведе и неће оклијевати. Њихова љубав према свим врстама луксуза извршиће велики притисак на буџет путовања којег Јарац покушава да се придржава. Сходно томе, Лаву ће бити тешко да натера Јарца да се опусти и једноставно живи у овом тренутку.

 

Водолија и Бик

Познати као бунтовници Зодијака, Водолије воле да имају нова искуства када путују. Идеалан одмор за Водолије укључује све што може да подиже адреналин и урони их у ново окружење. И зато су најбољи сапутници на међународним дестинацијама. Међутим, овом нестрпљивом знаку лако досади и не воли да се задржава дуго на једном мјесту. Вјероватно ће вас натјерати да трчите са једног места на друго прије него што уопште добијете прилику да видите све што сте жељели. Ово може бити проблем за Бика, који преферира одмор на којем може да спава и проводи вријеме уживајући у призорима.
 

Рибе и Рибе

Рибе су опуштени и пријатни типови. Они више воле да имају отворен распоред када су на одмору. Спремни су да ураде све што њихов сапутник жели. Иако би ово могло бити идеално за пријатеља који преузима више одговорности, за друге то може бити фрустрирајуће. Њихов опуштен став понекад се може прочитати као равнодушност. Зато путовање између двије Рибе неће добро проћи. Међу њима нема никога вољног да донесе изборе који се морају направити. Ово ће довести до много изгубљеног времена и пропуштених прилика. Боље договорите путовање са Јарцем или Дјевицом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана