Ово су веома љубоморни хороскопски знакови

ГС
Foto: Илустрација

Према астрологији постоје четири хороскопска знака која се боре с љубомором, како у љубавним односима тако и на послу и пријатељству.

Ован

Ован је нестрпљив хороскопски знак, а његова љубомора настаје управо из нестрпљења у остваривању својих циљева и снова. Они се често осјећају као да непрестано покушавају да стигну друге. Међутим, они су вође и изразито такмичарског духа, стога су и љубоморни на особе које напредују брже него они. Умијесто да своју немирну енергију усмјере на оно што су други постигли, савјет је да преусмјерите на вриједнији циљ. Пронађите узрок који пали вашу унутарњу моћ.

Рак

Испуњени њиховим дубоким односима, водени знакови страхују од свега што пријети тим везама. Испод њихова хладног оклопа налазе се невјероватно осјетљиви појединци којима друге опасности лако пријете. Они жуде за сигурношћу и стабилношћу, па помоћу љубоморе покушавају да одрже драге особе близу. Иако сте у искушењу да задрже све своје страхове и несигурности унутра, боље је пустити те емоције да теку. Зато, умијесто да се осјећате несигурно, употребите срце како бисте својим ближњима рекли колико их цјените.

Лав

Лавови успјевају кад “светлуцају” у средишту пажње и нису баш одушевљени кад их неко изгура иза позорнице како би преузели водство. Ако се Лавови могу да изразе и осјећају цијењенима, мање су склони љубомори, али кад им недостаје пажња, тешко подносе када други добијају комплименте.

Шкорпија

Љубомора произлази из Шкорпијине параноје. Ви сте један од најкреативнијих знакова у Зодијаку, али ову бисте визију могли да користите за измишљање сценарија који се заправо не догађају. Умијесто да замислите најгори могући сценарио, зашто не бисте добро искористили своју живописну машту? Замислите ствари које се догађају у вашу корист, пише Супержена. Ако нико од нас заправо не може да контролише шта се догађа, зашто не претпоставити најбоље?

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана