Ово су највећи заводници хороскопа: Могу да освоје сваког ког пожеле

ГС
Foto: Илустрација

Ако сте икада открили да без напора привлачите нечију пажњу или без напора започнете разговор који изазива треперење срца, велике су шансе да ваш хороскопски знак има неке везе с тим.

Иако сваки знак посjедује свој јединствени шарм, четири су посебно позната по мајсторском флерту.

Близанци 

Прво, имамо Близанца, шармантног друштвеног лептира зодијака. Под управом Меркура, планете комуникације, Близанци посjедују урођени дар за занимљив разговор и духовитост. Њихова прилагодљивост им омогућава да се без напора сналазе у свакој друштвеној ситуацији, што их чини мајсторима флертовања. Близанци су вјешти у одржавању варница у свакој интеракцији

Вага

Сљедећа на нашој листи је Вага, оличење шарма и грациозности. Под владавином Венере, планете љубави и љепоте, Ваге су природно рођени романтичари који се истичу у умјетности завођења. Својим беспрекорним осјећајем за равнотежу и хармонију знају како да учине да се други осјећају посебно и цењено. Ваге су вјеште у флертовању суптилно, али ефикасно, остављајући трајан утисак на свакога ко има среће да им пређе пут, пише Астро Талк.

Лав

Улази Лав, смјели и харизматични знак. Управљани Сунцем, центром Сунчевог система, Лавови одишу самопоуздањем и магнетизмом гдје год да крену. Лавови су стручњаци у привлачењу пажње и распламсавању страсти. Било да се ради о великим гестовима или искреним комплиментима, Лавови тачно знају како да јасно изнесу своје намјере и оставе обожаваоце да се онесвјешћују.

Стријелац

На крају, али свакако не и најмање важан, налази се Стријелац, авантуристичког духа. Под владавином Јупитера, планете експанзије и оптимизма, Стријелци су увијек спремни за авантуру – укључујући узбуђење флертовања. Са својим заразним ентузијазмом и слободоумном природом, Стријелци приступају флертовању са осјећајем разигране спонтаности. Њихова отвореност и љубав према новим искуствима чине их неодољивим онима које привлачи њихов авантуристички дух. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана