Ово су највећи манилулатори хороскопа: Врте људе око малог прста

ГС
Ово су највећи манилулатори хороскопа: Врте људе око малог прста

За неке знакове зодијака манипулација је просто урођена особина. А ко су највећи манилулатори хороскопа?

За неке је манипулација тешка, јер не постоји урођена предиспозиција за то. Али то се не односи на пет знакова зодијака о којима ћемо говорити у овом чланку. За њих је манипулација језик комуникације којим савршено говоре.

А највећи манилулатори хороскопа су…

1. Јарчеви

Јарчеви, којима влада Сатурн, често скривају своју лукаву природу иза фасаде дисциплине и одговорности. Ови мајстори тактике имају аналитички ум, суптилно управљајући ситуацијом у складу са својим жељама.

Они могу користити свој прорачунати приступ за постизање личних циљева, понекад на штету других. Прије свега, ово се тиче посла – Јарчеви су способни за сплетке у више корака како би се помјерили на љествици каријере.

2. Близанци

Близанци, представници најдвојнијег знака Зодијака, познати су по својој високој прилагодљивости и неупоредивом шарму. Њихова способност да се лако пребаце са једног обрасца понашања на други може оставити друге збуњеним у погледу њихових правих намера.

Близанци у потпуности користе своје комуникацијске вјештине како би обликовали перцепцију и контролисали нарацију, остављајући жртву потпуно збуњеном. Будите опрезни када комуницирате са Близанцима како не бисте пали под њихову чаролију.

3. Шкорпије

Шкорпије, којима влада Плутон, користе моћ емоција да манипулишу ситуацијама у своју корист. Захваљујући својој магнетној аури и дубокој емоционалној интелигенцији, Шкорпије могу суптилно да манипулишу динамиком било које везе. Користећи своју емоционалну дубину да утичу на ситуације и људе, остављајући друге у мраку о њиховим правим намерама. Ако имате посла са Шкорпијом, будите опрезни када се осјећате кривим.

4. Рибе

Рибе, којима влада Нептун, често избјегавају сумњу због своје добре природе и емпатије. Међутим, испод површине лежи суптилни манипулатор који користи емпатију као средство да утиче на друге. Њихове манипулације је најтеже пратити и још теже улазити у конфронтацију са њима, јер читавим својим изгледом зраче чистотом и невиношћу.

5. Ваге

Иако је њихова главна брига хармонија око њих, они ће рећи или учинити управо оно што људи желе да чују или виде како би стекли наклоност свих. Њихов проблем је у томе што не воле да бирају стране и због тога ће пред свима играти „ђавољег адвоката“ без мешања. Будући да су један од најмање искрених знакова зодијака, не устручавају се да лажу ако им то омогућава да избјегну конфронтацију.

Наравно, међу апсолутно свим знацима зодијака можете пронаћи особе које вјешто манипулишу и играју се осјећањима и емоцијама људи око себе. Међутим, горе смо погледали оне представнике зодијачког круга који су по природи најсклонији томе. То значи да је њима много лакше него другима да искористе своје „моћи“ да постигну своје циљеве на начине који нису у потпуности прихватљиви.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана