Ово су најсебичнији хороскопски знакови

index.hr
Ово су најсебичнији хороскопски знакови

Особе рођене у овим знаковима Зодијака тешко одржавају добре односе са другим људима јер гледају искључиво личне потребе.

Једино што је њима на памети је да се окористе, а касније им је свеједно хоће ли са том особом остати у добром, лошем или никаквом односу. Ова три хороскопска знака важе за најсебичније.

Близанци

Близанци ће вас на прву лопту увјерити да су врло великодушни и алтруистични, међутим врло брзо ћете се увјерити да то није истина. Особе рођене у знаку Близанаца углавном су врло неозбиљне и једино што им је важно јесте то да намире неку своју потребу, преноси Index.hr. Када им се ви једном обратите за помоћ, врло вјероватно ћете чути како немају времена.

Дјевица

Дјевицама је јако важно да све иде по неким њиховим условима и правилима. Оне су те које све одређују и ако им се супротставите, нећете добро проћи. Када их неко замоли за услугу, Дјевице углавном одмах кажу шта желе заузврат јер код њих ништа не иде бесплатно.

Шкорпија

Шкорпије су опсједнуте својим животом и својом добробити до те мјере да ће газити све пред собом ако треба како би дошле до циља. Оне су познате по искоришћавању других, узимању туђе доброте здраво за готово и занемаривању туђих осјећања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана