Ово су најомраженији хороскопски знаци

Г.С.
Ово су најомраженији хороскопски знаци

Неки су осветољубиви и манипулативни или лако окрену леђа другима...

Близанци

Људи рођени у овом знаку су друштвени, брбљави, хировити и знатижељни. Али, воле да оговарају друге и увијек желе да буду у центру пажње. Многи не воле Близанце због њиховог дволичног карактера. Често је тешко да знамо што заиста мисле о другима.

У једном тренутку су слатки, а већ у другом постају врло оштри. Такође, Близанце ништа не може дуго да задовољи, а кад им неко досади, без пуно дилеме му окрену леђа. Њима је забава на првом мјесту и увијек смишљају начине како да се забаве и удовоље себи.

Имају помало чудан смисао за хумор, оштар - често не разумију разлику између шале и увреде. Преданост им није јача страна, знају да буду врло површни у емоцијама и изузетно су оријентирани на себе. Каткад се труде да покажу осјећање, али то заправо није искрено. Не воле да доносе одлуке, већ то радије препуштају другима - да они нешто не би били криви.

Дјевица

Припадници овог знака склони су да испитују свакога, брижни су, а то понекад може да буде напорно за друге. Осим тога, Дјевице су перфекционисти што значи да све мора да буде савршено, и даће све од себе да то буде тако. На том свом путу до савршенства увлачиће и друге људе који тад могу да осјећају велик притисак.

Воле да буду организатори, јер сматрају да ће то најбоље да направе, склоне су да раде дугорочне планове којих се потом строго придржавају, а онај ко се усуди да се не држи тог плана - неће проћи добро. Воле ред и чистоћу да би могле нормално да функционишу.


Шкорпија

Осветољубиви су и манипулативни, јер знају како да се истакну. Шкорпија је компликован знак. Њих људи или јако воле или јако мрзе, а понекад и обоје у исто вријеме. Они су врло интензивни, кад воле, воле снажно, ако неког не воле - исказиваће му то без имало задршке. Знају да буду изузетно посесивни према партнеру или пријатељима, а склони су и јакој љубомори.

Припадници овог знака нису нимало лаки. На примјер, склони су некога да размазе комплиментима, припреме му доручак у кревету и загрле га тако чврсто да не може да дише, али убрзо као да се преокрену, па постану хладни - рецимо, узимају телефон у руке и игноришу другу страну, приговарају због ситница...

Неки их називају и анђелима и демонима у једном. И искрено, уживају у свему томе, воле да буду другачији од других знакова и нимало им не смета ако их појединци сматрају мрачнима, екстремнима, осветољубивима...

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана