Ово су најнестабилнији знаци хороскопа

Г.С.
Ово су најнестабилнији знаци хороскопа

Сви се понекад осјећамо нерасположено, али код неких људи промјене расположења толико су изражене да их можемо окарактерисати да су емотивно нестабилни.

 

Рак

Ракови су толико осјетљиви да се често увреде и на најмању ситницу. Ујутро могу бити добре воље и пуни енергије, а већ до ручка нервозни и склони провокацији. Иако њихово понашање може бити одбојно, то не раде намјерно, пише index.hr.

Једноставно не схватају ствари на исти начин као и други хороскопски знакови. Одлични су пријатељи и јако брижни па је стога потребно провести неко вријеме с њима и упознати их како би нам пружили сву љубав и како бисмо упознали њихове емоције у правом смислу.

Вага

Баш као што им и само име каже, Вагама је изразито важан животни баланс, али њега није баш тако лако постићи. За постизање баланса потребне су вјежба и енергија, а Ваге понекад намерно узрокују неравнотеже у свом животу како би постигле одређени циљ.

Тако нешто може утицати на њихово емоционално стање па су склоне различитим испадима.

Шкорпија

Ако Шкорпије не исконтролишу своје емоције, они могу бити јако неугодни. Њихови осјећаји могу се манифестовати у облику бијеса, освете или већих испада. Међутим, када једном ударе о дно, склони су врло брзо да се опораве и поново постану емоционално стабилни.

Стрелац

Иако Стрелци нису емоционално нестабилни на типичан начин, њихово расположење може бити јако промијенљиво. На примјер, једном ће на изненађење реаговати с одушевљењем и жаром, а други пут ће их тако нешто разљутити или ће бити незаинтересовани.

Томе је најчешће разлог стрес или заокупљеност одређеним стварима, због којих се не могу концентрисати нити веселити ичему другом.

Рибе

Овај хороскопски знак има дубоку интуицију и веома саосјећа с другима. Добра ствар је што већина Риба зна како да контролише своје емоције и преточи их у нешто корисно па се јако много њих бави неким типом уметности. Међутим, ако немају гдје да се “издувају”, с њима може бити јако тешко.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана