Ово су најнапорнији хороскопски знаци

гс
Foto: илустрација

Веома су упорни у намјерама и наметљиви.

Астролози сматрају да су ово најнапорнији знаци Зодијака.

Ован

Људи рођени у знаку Овна често умију да буду упорни, наметљиви и напорни. Они нису криви што су такви, то је једноставно дио њихове природе. По сваку цијену желе да наметну своје мишљење, а често су убијеђени да они све најбоље знају. Осим тога, за Овнове се често може чути да су велика злопамтила и да вам неће лако опростити ако им се замјерите или им нешто приговорите.

Раk

И овај знак се нашао међу шест "величанствених", не само због своје наметљивости, већ и због превртљивости и немара. Људи од припадника овог знака очекују да су љубазни, фини и топли. Али, кад их једном упознају, схвате да то није тако већ их је само заварала мирна спољашњост. Такође, нису баш поуздани када су повјерљиве ствари у питању, па водите рачуна о томе шта им говорите.

Лав

Људи рођени у знаку Лава имају врло јак карактер, воле акцију и мисле да су увијек у праву. Кад им нешто није по вољи склони су свађама и наметању свог мишљења. Такође, они могу бити помало ограничени у размишљању, па своје "теоријама" могу "удавити" другу страну.

Вага

Припадници овог знака често својим шармом и углађеношћу прикривају своју "праву" страну. Ипак, кад их мало боље упознате брзо схватите да су далеко од особе коју је добро имати поред себе. Ваге знају да буду веома себичне и ствари раде само како би остварили неку корист. Често лажу како би се извукли непријатне ситуације у коју су се саме "увалиле". Ваге су склоне избјегавању одговорности. Уколико не желите да упаднете у неприлике будите опрезни са припадницима овог хороскопског знака.

Водолија

Водолије много воле да причају. Њихови монолози могу да трају сатима, док саговорник чека да каже бар једну ријеч. Често су неодговорни, обећају нешто, али како вријеме пролази и обећање блиједи, па чак и нестане. Кад им се неко не свиђа, у стању су да га игноришу до бесвијести. Ипак, ако им западнете за око потрудиће се да вас освоје, али и то некада зна да буде површно.

Рибе

Људи рођени у знаку Рибе често се играју туђим емоцијама. С њима никад нисте сигурни на чему сте. Не раде то с предумишљајем или из злобе, већ "само терају воду на своју воденицу". Чак иако се деси да према њима развијете нека осјећања, не предајте се у потпуност, јер ћете веома брзо почети да сумњате у њихову искреност.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана