Ово су најљенији хороскопски знакови

ГС
Foto: Илустрација

Сви воле дане када само могу одмарати и заборавити све своје бриге.

Међутим, постоје људи који то воле радити готово свакодневно. Уживају у томе што нису продуктивни и брига их за посао.

Према астрологији постоје пет хороскопских знакова који не воле радити и уживају бити лијени.

Лав

Лавови уживају кад су у центру пажње, али не и у напорном раду који би их могао довести у такву позицију па су се тако нашли на врху ове нимало ласкаве листе. Људи рођени у овом знаку често вјерују како им све може проћи у животу због тога што знају бити шармантни и обожавани.

Могуће је да размишљају о врстама посла типа - глумац, пјевач,  блогер. Лавови су страствени и креативни, што су једне од главних квалитета на путу до звијезда.

Водењак

И Водењаци су се нашли на врху листе најљенијих знакова хороскопа, иако би их тај податак могао изненадити, јер о себи имају сасвим другачије мишљење. Они силно желе направити позитивне промјене у свијету, али нису баш увијек спремни засукати рукаве како би то и постигли.

Припадници овог знака ће радо дијелити и коментирати објаве по друштвеним мрежама и тако показати склоност спашавању и хуманитарном раду, али неће одвојити вријеме за волонтирање и конкретну помоћ. Водењаци би морали схватити да је потребан досљедан труд да би се нешто добро направило, није довољно само вјечно причати о томе.

Стријелац

Стријелци не могу смислити било каква ограничења у животу. Воле своју слободу, посебно ако она укључује путовања. Иако нису јако лијени, они напоран рад доживљавају као неку врсту ограничења и то их спутава да се послу потпуно и марљиво предају.

Слобода им је толико важна да често раде само оно што желе, а не и оно што би требали направити. Поготово нису склони понудити се направити нешто што не морају, не желе направити тај додатни корак, осим ако их он не води у слободу.

Бик

Бикови имају укуса за фине ствари у животу, а то укључује и одмарање на каучу кад год им се за то укаже прилика. Они ће држати кућу чистом, организираном и уредном, али нису склони превише се замарати пословима који нису нужни. Иако, кад се приме неког посла, направит ће га, али уз доста пауза и одмарања.

Идеална вечер за припаднике овог знака након напорног посла је опуштање код куће уз чашу вина. Њихов животни мото као да је - обавити само нужно и ништа више од тога, јер одмор и опуштање су важнији.

Рибе

Рибе избјегавају тешке послове јер им је глава углавном негдје у облацима па заправо нису ни свјесне обвеза које их чекају. Воле да је око њих све чисто и уредно, али некако рачунају да ће то направити неко други од укућана. Уколико морају нешто направити, направит ће то што је брже могуће како би се опет могле вратити својим мислима.

Код припадника овог знака постоји још један проблем, а то је склоност одгађању рјешавања обвеза до посљедњег тренутка. Такођер, ако их шеф замоли да још нешто направе, а крај радног времена је за пет минута, увијек ће пронаћи разлог зашто то не могу реализирати.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана