Ово су најчешћи разлози раскида за сваки хороскопски знак

Г.С.
Ово су најчешћи разлози раскида за сваки хороскопски знак

Дjевици је битна каријера и успjех. Она жели партнера који је "на истој таласној дужини", који схвата њихове циљеве и снове, али такође има и властите.

Вага никако не може да поднесе драматичног и негативног партнера, а каква ситуација је са осталим хороскопским знаковима, погледајте у тексту у наставку!

Ован

Посесивност: Ован не може да поднесе посесивног партнера, јер су изразито независни и желе да имају свој живот и ван вашег односа! Жели да има своју слободу и неће толерисати некога ко га гуши, чак и ако то чини због љубави.

Бик

Непоштовање: Превише сте поносни и имате изузетно високе стандарде, тако да свако ко вас не поштује, биће избачен из вашег живота. Без обзира на то колико волите ту особу, никада нећете гледати на њу на исти начин, ако вам икад, чак и у шали, покаже непоштовање.

Близанци

Резервисаност: Влизанац не може да буде са неким ко није друштвен, јер жуди за друштвеним животом. Имају много пријатеља и познаника, и потребан им је партнер који ће умијети да се носи са том врстом "друштвеног притиска".

Рак

Затвореност: Не можете да будете са неким ко је резервисан и ко од вас крије ствари. Ви сте емоционални и интуитивни и желите да увијек имате могућност да разговарате са партнером. Не волите тајне.

Лав

Стидљивост: Ви сте увијек у центру пажње и иако не можете да будете са неким ко вам краде ту пажњу, не можете ни да будете са неким ко то неће ни покушати! Самоувјерени сте и желите партнера који ће вам на неки начин пружити изазов. Ако сте са неким ко је стидљив и резервисан, осјећаћете се као да у вашој вези нема узбуђења.

Дјевица

Неамбициозност: Дјевици су битни каријера и успјех. Желе партнера који је на истој "таласној дужини", који схвата ваше циљеве и снове, али такође има и властите. Ако сте са особом која је пасивна или неамбициозна, увијек ћете осећати као да нешто велико недостаје у вашој вези и у вашим свакодневним разговорима.

Вага

Негативност: Ви сте позитивна особа и увијек мислите како је сутра бољи дан. Зато ви не можете да поднесете негативног или драматичног партнера.

Шкорпија

Лагање: Можете прихватити све партнерове мане осим лагања. Лагање за вас значи крај везе и то је вјероватно најбржи начин да вас се изгуби – чак и ако је то само бела лаж.

Стрелац

Лијеност: Не можете да будете са лијеном особом. Ви сте увијек у покрету и у потрази за слиједећом екстремном авантуром. Ако ваш партнер "не држи корак са вама", вјероватно ћете и даље да радите све те активности без њега.

Јарац

Неодговорност: Не можете да будете са неким ко није одговоран или са неким ко то ни не жели. Ви знате шта желите и увијек то и добијете! Желите некога ко ће бринути о вама, јер сте ви одувијек водили бригу о другима.

Водолија

Практичност: Ви сте неконвенционални, бунтовни и помало бизарни и не можете бити са неким прагматичним или са неким ко не подстиче вашу креативну црту. Треба вам неко ко ће са вама сањати и подржати све ваше снове. Чак и ако то не разумије!

Рибе

Неосјетљивост: Врло сте осјетљиви и емоционални чак и ако покушате да то прикажете другачије! Безобзирност или небрига за ваше осјећаје је довољно добар разлог да одете. Не можете бити са неким ко је себичан. Треба вам неко ко има велико срце!

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана