Ово су најбољи партнери за Шкорпије: Веза са једним знаком сматра се "најватренијим" спојем

B92
Foto: Unsplash

Шкорпије су поприлично избирљиве по питању одабира партнера. Имају јаку личност, тврдоглаве су и нису спремне никоме да се прилагођавају. Оне су страствене, интезивне и увек иду на све или ништа па им треба партнер који ће им се потпуно предати.

 

Шкорпије желе да пронађу некога ко ће им дати љубав, а заузврат ће му дати целог себе и пружити страст какву никад није доживео.

Водени Рак и Рибе идеални су партнери за Шкорпију јер они једини могу да разумеју дубину њених осећања. Они ће јој пружити много љубави и заклети се на верност, а она ће их заузврат штитити и мотивисати да буду храбрији у животу.
Веза између Шкорпије и Бика поприлично је честа, а многи је астролози називају најватренијим спојем у Зодијаку. Ови се људи често препознају на први поглед и одмах започну страствену везу. Иако су оба знака снажне и тврдоглаве личности, могу остварити складну везу јер имају сличне жеље – обоје траже емотивну и материјалну сигурност.

Најгори партнери

Близанац га може привући интелигенцијом и смислом за хумор, али брзо ће схватити да се на њега не може ослонити. Одбиће га површност и неодговорност по којима је овај знак познат, а и увек ће имати осећај да му не може веровати.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана