Ово су хороскопски знакови који кажу све у лице

ГС
Ово су хороскопски знакови који кажу све у лице

Није увијек лако да кажете праву ствар у право вријеме, али неки људи ни не покушавају да имају такта и разумијевања за туђа осјећања.

Сазнајте који хороскопски знакови немају превише такта и спремни су све да вам кажу рећи у лице.

Стријелац

Познати по својој отворености, али језик им је често бржи од памети. Због потребе да буду потпуно искрени знају да кажу поприлично оштре ријечи, па њихова претјерана искреност може да испадне окрутна. С позитивне стране, њоме могу да подстакну плашљивије знакове да се отворе и почну више да говоре о ономе што их мучи.

Ован

Овнови су увјерени да су увијек у праву и не окљевају јавно да износе своје мишљење. Није им стало до тога да ли сметају можда некоме њихови ставови или га на неки начин могу да увриједе. Они увијек стоје иза својих увјерења и сматрају да је њихово право, па чак и обавеза да износе у свакој ситуацији, без обзира је ли некоме то можда тешко да чује и прихвати.

Шкорпија

Ови су интензивни људи познати по томе да убадају тамо гдје највише боли. Шкорпије се не боје да назову ствари правим именом и рећи оно што сви мисле. Иако се њихова искреност на прву може чинити безобзирном, људи брзо схвате да иза тога стоје добре намјере, па користе њихове ријечи за свој бољитак.

Дјевица

Дјевице су познате као критичари, али чињеница је да имају добре намјере и желе да помогну својим коментарима. Проблем је што притом знају да буду брутално искрене и нетактичне. Ако вас увреде, то вјероватно није било намјерно. Њихове су критике заправо савјети којима вам желе да помогну да будете још бољи и срећнији, пише Супержена.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана