Ово су четири најстраственија знака Зодијака

24sata
Foto: Pixabay

Неки знакови могу итекако зачинити љубавни живот, било да њихова страст долази из ума или из срца.

1. Шкорпија
Шкорпија је најатрактивнији и најстраственији знак. Он је тајновит и открива своје најскривеније тајне само својим најближима и најдражима. Али када запалите ватру страсти у Шкорпиону, будите спремни да издржите толику топлину. 

Због његове страствене природе, можете помислити да је ватрени знак, али он је заправо водени знак, стога са Шкорпијом, морат ћете или потонути или пливати.

2. Рибе
Рибе су најсрамежљивије. Оне желе знати да су вољене, обожаване и жељене и неријетко ће вријеме провести сањајући о љубави с вама умјесто да вам је искажу тијеком дана.

Рибе су страствене и осјећајне те су кроз усмјеравање страсти у стваралаштво у стању изразити своје емоције на опипљив начин. Већина Риба посједује дубоке емоције, али многи од њих нису сасвим увјерени да су вриједни љубави.

3. Лав
Лавови су страствени у односима и с идејама. Морају имати све најбоље, чак и партнер мора бити најбољи. Они ће окренути свијет како би се осјећали важно. Воле са страшћу и ентузијазмом, остављајући вас у сталној потреби и жудњи за већом дозом тога, али могу постати доминантни и захтјевни када је ријеч о њиховим потребама.

Ако волите Лава, то вас ставља у покоран положај у сваком тренутку. Уколико Лава желите дугорочно задржати, омогућите му да преузме водство.

4. Вага
Ваге су створења која воле равнотежу. Они воле давати, али због своје дипломатске нарави очекују реципроцитет. Оне су страствене у љубави, али не на захтјеван или агресиван начин.

Љубав с њима укључује шетње на плажи, вечере уз свијеће, љупке дарове и кокетне сусрете који хране њихову потребу за романтиком и повезивањем с другима. Ако желите миран, пун љубави и не претјерано експресиван однос, Вага је знак за вас, преноси Атма.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана