Ово су четири најпромискуитетнија знака Зодијака

Г.С.
Ово су четири најпромискуитетнија знака Зодијака

Неки знакови воле додатно да зачине живот – посебно у соби. Када су у питању њихови партнери они квалитет траже у квантитету.

То их не чини прељубницима већ великим љубитељима секса.

Близанци

Познати по својој дволичности, Близанци воле да имају опције – са свиме у свом животу. Воле да знају о свему и свачему понешто, а ако треба и да растуре неку везу да би проширили своје сексуално знање, они ће то урадити. Што је најгоре, никада се неће задовољити и стално траже нову забаву и начине да задовоље своје партнере.

Шкорпија

Ова листа би била некомплетна без Шкорпије, знака који представља секс. Занимљиво је да Шкорпија може ићи из крајности у крајност – или ће имати превише партнера или ће бити потпуно обузети собом. Без обзира на то, секс је велики дио њихове личности који их јако интригира због чега је у сталној потрази за новим сексуалним искуствима које сматра спортом.

Стрелац

Када је Стрелац у питању њихов либидо никада није задовољен. Највеће дивље дијете Зодијака воли да је слободно, све проба једанпут и јури своје страсти, без обзира на то колико оне биле доступне или не. Због овога Стрелац воли да има избор од неколико људи које може позвати у свако доба.

Рибе

Рибе живе за мале излете, а секс може бити један од њих. Више од тога Рибе су склоније да живе у свету фантазије, па често пољубе превише жаба прије него што пронађу принца. Из тог разлога промискуитет више говори о њиховом непоправљивом оптимизму за правом љубављу него за жељом за сексом.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана