Ово су бруталне истине о хороскопским знацима и савјети за сваки од њих

ГС
Ово су бруталне истине о хороскопским знацима и савјети за сваки од њих

Астрологија нам може дати увид у наше особине и често је савршени савјет крије управо тамо, у опису нашег хороскопског знака.

Чини се да звијезде знају о нама ствари које ми или не знамо или не препознајемо и могу нам дати нову перспективу.

Ован

Животни савјет вам је да пазите на своје претерано самопоуздање и хировитост. Иако је самопоуздање сјајно, ви то доведите до крајности тако што мислите да се ствари које се догађају другим људима неће догодити и вама. Стављате се у опасне ситуације с врло мало размишљања о посљедицама и не суздржавате се кад нешто желите да кажете, па можете да наљутите друге и не знате зашто су узнемирени. Кад сте у опасним ситуацијама нећете се извући само зато што сте то ви, предузмите мјере опреза. На пример, ако се идете наћи с неким кога сте упознали на интернету нађите се с њим на јавном мјесту, а не на пустом путу на ивици шуме.

Бик

Најбољи животни савјет Бику је да треба себи да поставља веће изазове. Сигурно, кад се одлучите да нешто урадите, то и остварите, али ријетко излазите из своје зоне комфора. Морате побједити неке страхове и изаћи. Имате све врсте вјештина и талената за које ни не знате да их посједујете. Кад постигнете нешто што никад нисте ни помислили да бисте могли да учините, осјећаћете се одлично. Волите да вам је пријатно, али постоје тренуци када је најбоље што можете да урадите за себе да се изложите непријатности.

Близанци

Морате се организовати, Близанци. Ваш живот, попут ваше куће, често је врло неорганизован. Касните на састанке и зато се осјећате лоше. Да сте више били у распореду, изнервирали бисте мање људи и не бисте се осјећали лоше. Када су ствари око нас у нереду то утиче и на психу па и сами постајемо попут простора око нас. Склоните, организујте и ставите ствари на своје мјесто и видећете да ћете се осећати много уравнотеженије и складније.

Рак

Смањите притисак на своје најмилије. Ракови, можете преживјети пар сати и сами. Вјерујте да вас ваши ближњи воле и да ће вам се вратити без да се тако чврсто држите. Независнији сте него што мислите, зато радите на томе да се мало дистанцирате од људи и ствари од којих сте помало зависни.

Лав

Ваш животни савјет је да признате и уважавате мишљење других. Лавови, запамтите да други људи могу, а и неки и јесу, љепши и паметнији од вас и да су често у праву и када не раде ствари онако како сте ви замислили да би требало да буду обављене. Свако има своја увјерења и начине понашања. Биће много боље да их прихватите уместо да их осуђујете.

Девица

Животни савјет вам је да прихватите неред своје креативне стране и уживате у њој. Склони сте суздржавању и самокритичности што може угушити вашу креативну страну. Морате пустити своју креативну страну, без обзира колико неуредна и хаотична била. Креативност је диван дар и не би требало да га гушите. Ослободите ту страну, више сте умјетнички настројени него што желите да признате.

Вага

Ваш животни савјет је да одрастете. Нико вас неће избавити из нереда који сте створили осим вас. Нећете изненада добити насљедство, нити вам понудити савршен посао, а да при том не одрадите оно што морате. Треба да преузмете одговорност за свој живот и изаћи у свијет и учинити га својим.

Шкорпија

Морате се ослободити својих мука. Није привлачан начин на који биљежите сваку ситницу или неправду које су вам учињена, нити је исправно када ствари гледате као много горе него што заправо јесу. Престаните мислити да некоме можете показати што завријеђује осветом јер то ће на крају ипак највише вама наштетити. Укратко не радите од буве слона.

Стријелац

Ваш животни савјет је да успорите. Увијек се вртите од једног до другог мјеста, никад не одвајајући вријеме за уживање у погледу. Ваше стално кретање и обављање ствари начин је на који избјегавате да се бавите својим осјећањима, али на крају ће те емоције захтијевати вашу пажњу. Стријелци, одвојите вријеме за предах и опуштање. Ако можете, медитација је сјајан начин да се усресредите и размислите.

Јарац

Сјетите се да у животу постоји и много тога другог осим новца. Није да немате везе и друге ствари до којих вам је стало, али новац је на врху листе. Међутим, кад сте толико фокусирани на зарађивање и финансијску солвентност, пропуштате искуства из живота. Морате да издвојите вријеме како бисте били са својом породицом и људима које волите. Не прескачите одморе и уживајте у слободним данима, не испуњавајте их радом.

Водолија

Животни савјет вам је да морате да успоставите равнотежу између сопствених осјећања и осјећања других људи. Ако вас неко узнемирава, постајете врло осјетљиви, али ако ви њих узнемирите, склони сте да се затворите у себе и не допустите другима да вам кажу како се осјећају. Недостаје вам емпатије, али је очекујте од других. Водолије, радите на томе да будете тамо због неког другог док пролазите кроз емоционални преокрет и можда ће вам то помоћи да ојачате када сте ултра-осјетљиви.

Рибе

Не допустите да вас љењост превлада тако да не будете креативни. Генијални сте када је ријеч о креативности – понекад то долази у облику умјетности, а некад у рјешавању проблема. Међутим, кад се препустите својој природној љењости, престајете да стварате. Не кажемо да не можете имати одмор или паузу, само не допустите да вас свлада и омами па да не можете да урадите ништа. Одвојите сваки дан вријеме за оно што морате да радите како бисте били сигурни да ћете сваки дан имати мало времена за инспирацију и креативност.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана