Ово су 3 најпаметнија хороскопска знака

Б92
Ово су 3 најпаметнија хороскопска знака

Немојте да се увредите ако ваш знак није овдје споменут, али просто морамо да знамо ко је најбољи међу нама.

Звијезде нам откривају да су управо ови хороскопски знаци најпаметнији међу нама.

Водолија

Једни су од најпаметнијих јер имају ту навику да све пропуштају кроз филтере свог интелигентног ума. Могу да се издигну изнад ситуације и да лако пронађу рjешење. Познати су као усредсређени, инвентивни знак који је увијек хладне главе.

Дјевица

Они увијек постављају питања због чега су познати по својој генијалности. Занимају их многе ствари, чак и оне ствари које многи узимају сдраво за готово, пише Flaminf catalog. Уколико нема ријешења за проблем или је тешко наћи неки одговор, Дјевица ће онда наћи неки свој одговор. Стално размишљају и стварају и не воле ни са чим да одуговлаче, било да је ријеч о поправљању славине која цури или проналажењу филозофског одговора на неко питање.

Шкорпија

Не можете тек тако да преварите Шкорпију јер се она не да тако лако. Сигурно не желите да искористе своју интелигенцију као оружје против вас, вјерујте нам на ријеч. Тешко их је преварити због њихове менталне снаге, перцептивне интелигенције и интензивности. Одлично баратају информацијама до којих су дошли, поготово уз помоћ вида. Њима не промакну ни информације које свима некако склизну с ума.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана