Ово је најријеђи хороскопски знак

Г.С.
Ово је најријеђи хороскопски знак

Најчешћи хороскопски знак је Девица, а најмање људи је рођено на Бадње вече, Божић или Нову годину, а сви они спадају под знак Јарца, зато је Јарац најређи хороскопски знак.

Припадници овог хороскопског знака су сјајни пријатељи. Јарчеве је лако и препознати - иако се понекад могу понашати супериорно, то је само њихов одбрамбени механизам. Припадници овог знака су преслатка бића.

Будући да Јарчеви имају хладан израз лица и челичан поглед, то им помаже у каријери па често врло брзо напредују у свом послу. Знају како самоувјерено да пренесу своја очекивања и жеље, али уједно су прилично практични и искрени људи.

Будући да је Јарац главни знак зодијака, рођени су да буду вође, помагачи и покретачи. Њихов елемент је земља, што значи да са обе ноге стоје чврсто на земљи, што помаже другим људима да се осјећају сигурно у њиховом присуству.

Иако се на почетку можда чини да нису такви, Јарчеви су једни од највјернијих пријатеља. Јасно кажу оно шта желе и шта очекују од других. Јавиће вам ако нису расположени за дружење (вјероватно су исцрпљени од прекомерног рада), али инсистираће да вам помогну и да буду уз вас када је то потребно.

Јарчеви су такође поуздани партнери. Иако имају репутацију да су дистанцирани (добри су у сексу за једну ноћ), након што започнете везу са Јарцем, они нигдје неће да оду. Њихова природа одлично се слаже са ваздушним знаковима попут Близанаца, Ваге и Водолије. Све док можете интелектуално да их пратите, они су ваши.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана