Ово је најокрутнији хороскопски знак

ГС
Foto: Илустрација

Рак је најокрутнији хороскопски знак.

Због њега ћете се осјећати као да ћете излудити, а често ћете се питати што сте направили погрешно да се тако понаша према вама. Али, ништа што сте урадили, не завређује такву реакцију.

Како заправо препознати такву особу? Види ли се то у начину на који разговарају с породицом? Или у начину како разговарају с вама? Одговор је лакши него што мислите: астрологија је одличан алат за откривање таквих особа. Управо она открива зашто је Рак најокрутнији хороскопски знак.

Ракови су окрутни јер увијек ћуте и склони су промјенама расположења. Иако се већину времена чине као брижне особе пуне љубави с којима се лако спријатељити, али, то што су водени знак, не значи да су увек емотивне и драге особе. Ако осјети да сте га издали на неки начин, учиниће све како би вам загорчао живот. Њихове емоције крећу се у распону од екстремно слатких до екстремно огорчених.

Они су врло суздржани код изношења својих емоција. Ако се нађете у вези с Раком, схватићете да око себе имају високи зид који је врло тешко пробити и срушити, осим ако вам Рак не повјерује да имате искрене намјере. Ако осјете да је њихово повјерење изиграно, њихов зид и обрана поновно се враћа, а ви морате платити због ваше издаје. Тада ћете стварно искусити истински гњев Рака, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана