Ово је најинтелигентнији знак хороскопа

Г.С.
Ово је најинтелигентнији знак хороскопа

Од раног узраста Близанци импресионирају друге својом духовитошћу и домишљатошћу. Они могу да буду стручњаци у разним подручјима јер су изузетно знатижељни. Зато су Близанци најпаметнији хороскопски знак.

Имају неколико талената јер је знак двојак. Међутим, ма које подручје личног раста Близанци одаберу, они схватају све и постижу изванредне резултате.

Предузимљиви су и сналажљиви. Близанци су најинтелигентнији хороскопски знак - то потврђује чињеница да Близанци могу да се похвале да имају највећи број нобеловаца у односу на друге знакове.

Свеукупно, Нобелову награду добило је 97 Близанаца, укључујући Боба Дилана, контроверзног добитника Нобелове награде за књижевност.

То што су Близанци на врху не треба да изненађује - они су интелигентни јер њиховим знаком влада бистри Меркур, пише Индекс. Близанци имају и ону своју негативну страну која се често истиче, неки знају да буду дволични, усмјерени на себе, али с њима је увијек забавно, уз то што су интелигентни. Они су увијек главни на забави, али знају да буду склони и дубљим емоционалним разговорима с људима који им се отворе и којима треба помоћ и прави су пријатељи у невољи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана